Barátnőmmel őssze szeretnénk költözni de mindenki ellenünk van mit tegyek?
Nagyon bele estél a kecsegbe öcsém. Nem az angol billentyűzet a ludas az egyszerűen pocsék helyesírásodért és nyelvhasználatodért. Tiltsák.. az.. Ne haragudj de én zárdába küldeném a lányom ha egy ilyen iq-jú véglény ejtené teherbe 18 alatt, én meg leugranék egy hídról, hogy ilyen "sikeres" volt a nevelésem. Gondolom időben kivetted, azért jött össze a baba.
A barátnőd 18 alatt ott lakik ahol a szülei engedik. Ha betölti a 18-at majd a babával hozzád költözhet szabad akaratából, de onnantól te tartod el őket, szóval dolgozz továbbra is keményen és kérlek ismerkedj meg az óvszer és a védekezés fogalmával, mert neked nem szabadna népes családot létrehozni.
A legfontosabb problémát(Terhesség) miért csak úgy megemlíted a végén?
Szerintem nem ártana elmondani a szülőknek,hogy terhes. Biztos,hogy meg akarjátok tartani? Mióta vagytok együtt?Te dolgozol?Ő ott akarja hagyni akkor a sulit? Mik a terveitek a jövőre nézve,ha megtartja a babát?Komolyan kérdezem.Mivel a barátnőd szüleire nem igazán számíthattok, a te szüleid milyenek?Hogy állnak a kapcsolathoz?
És igen, a lány elköltözhet hozzád,ahogy betölti a 18-at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!