Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőmmel őssze szeretnénk...

Barátnőmmel őssze szeretnénk költözni de mindenki ellenünk van mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nekem lenne egy nagyon nagy problémám barátnőmmel őssze szeretnénk költözni de sajnos a szuleik tiltsak tollem es mar ram kuldtek a rendorseget is mikor nallunk volt. En mar be toltottem a 18 at van nagy lakas is illetve dolgozom. Gyereket var tollem a lany. Legyszives segitsetek mert nagyon kecsegbe vagyok esve.
2015. aug. 18. 15:36
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam hogy kell a szűlők véleménye is illetve kereseti ki mutatás én szűlőm véleménye meg hasonlók nagyon bonyodalmas... :S
2015. aug. 18. 16:33
 22/35 A kérdező kommentje:
Kőrnyezet tanulmányozás stb... Mindenbe bele kötnek sajnos
2015. aug. 18. 16:34
 23/35 anonim ***** válasza:
95%
Nagy kár, hogy ezek a gyerekvállaláshoz nem kellenek...
2015. aug. 18. 16:38
 24/35 A kérdező kommentje:
De való igaz kellenek. Na de mindeggy valami más őtlet?
 25/35 anonim ***** válasza:
84%
Vicces vagy. Ez tuti kamu. Vagy szerb, esetleg roma vagy?
 26/35 anonim ***** válasza:
95%
Rajtad a magyar billentyűzet sem segít...
2015. aug. 18. 16:43
 27/35 anonim ***** válasza:
88%

Mégis milyen más megoldást látsz? A lány szüleivel fognak beszélni, a környezettanulmány rendben lesz, ha nagy házatok van, mindketten akarjátok a babát és az együttélést. Esküvőt meg lehet két tanúval is tartani, onnantól a lány nagykorú, oda költözik, ahova akar.

Ha ez macerás, mit fogsz csinálni családapaként, amikor el kéne tartani a családot, dolgozni, plusz gyerekkel, asszonnyal is foglalkozni, besegíteni otthon?

2015. aug. 18. 16:53
 28/35 anonim ***** válasza:
89%

Egy ennyire primitív embertől én még a felnőtt lányomat is foggal-körömmel tiltanám, nemhogy egy kiskorút.

Szerinted az angol billentyűzet a hibás, hogy se írni, sem fogalmazni nem tudsz? Na, ne szédíts! :D

Van némi elképzelésem, mégis, milyen társadalmi környezetből származhattok, de nagyon remélem, hogy a lánynak lesz esze, és messze elkerül téged - a gyerekkel együtt.

2015. aug. 18. 16:56
 29/35 anonim ***** válasza:
86%

szoval te felnott vagy elmultal 18 eves a baratnod gyerek tehat annyi eszed van egy gyereknek csinalsz gyereket

gratula

osszekoltozni majd lehet ha o is elmult 18 eves

nincs mas megoldas eskuvore nem adnak engedelyt jogosan

2015. aug. 18. 17:09
 30/35 anonim ***** válasza:
85%
Nem hiszem én el, hogy már betöltötted a 18-at. Íráskép alapján legfeljebb 10 éves lehetsz, bár én már 7-8 éves koromban is igényesebben írtam ennél. Szerintem kamu a kérdés, de nyugi, már csak két hét, és kezdődik a suli, majd a tanító néni lefoglal, hogy ne unatkozz ennyire.
2015. aug. 18. 17:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!