Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőmmel őssze szeretnénk...

Barátnőmmel őssze szeretnénk költözni de mindenki ellenünk van mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nekem lenne egy nagyon nagy problémám barátnőmmel őssze szeretnénk költözni de sajnos a szuleik tiltsak tollem es mar ram kuldtek a rendorseget is mikor nallunk volt. En mar be toltottem a 18 at van nagy lakas is illetve dolgozom. Gyereket var tollem a lany. Legyszives segitsetek mert nagyon kecsegbe vagyok esve.
2015. aug. 18. 15:36
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
82%
Az azért érdekes, hogy csak a lányról írod, hogy szeret, akarja a gyereket, akar veled élni...Te mit akarsz, egyáltalán tisztában vagy vele? Mert ha nem vagy biztos abban, hogy el akarod magad kötelezni, gyereket nevelni vele, egyéb "macerás" dolgokat vállalni, tán jobb lenne, ha közölnéd mielőbb a lánnyal is. Hátha még időben van.
2015. aug. 18. 17:18
 32/35 anonim ***** válasza:
93%

a barátnőd is buta mint a föld. én is nagy családra vágytam már 17 évesen is,de beláttam,hogy még nem jött el az ideje. 8 általános végzettséggel teherbe esik,gondolom neked is max érettségid van vagy szakmád.ami nagyon jó,de nem fogjátok tudni így fenttartani magatokat és a gyereket,házat. a lány majd 0 tapasztalattal és semmi szakmával,papírral nem fog tudni később munkát találni,ha már 3 éves lesz a gyerek.

szóval nem túl rózsás a jövőképetek.nem tudom,hogy nem lehetett volna még várni pár évet ezzel a családalapítással. 17 évesen nem volt elkésve még..

2015. aug. 18. 17:20
 33/35 anonim ***** válasza:
29%

Most komolyan, basszus hogy lehetnek ilyen primitívek az emberek? Eléggé nagy problémát mutatott be a srác, de ti csak azzal tudtok foglalatoskodni, hogy milyen a helyesírása. Te jó ég. Azért mindennek megvan a határa. Nem lehet mindenki Oscar Wilde.

Kedves kérdező! Szerintem feltétlenül beszéljetek a szülőkkel. A terhességet aztán a későbbiekben sehogy sem fogja tudni takargatni a lány, tehát felesleges a titkolózás. Az jó dolog, hogy van lakás és dolgozol is, de annyit keresel, hogy el tud tartani a családodat? Mert ha tényleg ennyire tiltsák tőled a lányt a szülei, akkor kétlem, hogy bármiféle támogatást is kaphattok tőlük.

Mindenesetre beszéljétek át a dolgokat alaposan, kész tények elé kell őket állítani.

2015. aug. 18. 19:51
 34/35 anonim ***** válasza:
86%

" Mert ha tényleg ennyire tiltsák tőled a lányt a szülei"

Hát te sem vagy egy Oscar Wilde, de nem is ez a lényeg.

A lány szüleinek minél hamarabb tudniuk kéne, hogy a kiskorú lányuk terhes.

Még szép, hogy nem örülnek!

A lányról és családjáról semmit nem tudni.

Nekem még nincs gyerekem, de garantáltan nem azt a sorsot szánnám a lányomnak, hogy 17-18 évesen szüljön egy olyan fiúnak, aki írni sem tud.

Lehet, hogy jó ember vagy és szorgos, de akkor sem. Főleg nem szinte gyerekként.

2015. aug. 18. 20:57
 35/35 A kérdező kommentje:
33 as válaszoló küldtem privátba üzenetet úgy látom itt te vagy a legjobb embersegesebb
2015. aug. 19. 22:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!