Barátnőmmel őssze szeretnénk költözni de mindenki ellenünk van mit tegyek?
a barátnőd is buta mint a föld. én is nagy családra vágytam már 17 évesen is,de beláttam,hogy még nem jött el az ideje. 8 általános végzettséggel teherbe esik,gondolom neked is max érettségid van vagy szakmád.ami nagyon jó,de nem fogjátok tudni így fenttartani magatokat és a gyereket,házat. a lány majd 0 tapasztalattal és semmi szakmával,papírral nem fog tudni később munkát találni,ha már 3 éves lesz a gyerek.
szóval nem túl rózsás a jövőképetek.nem tudom,hogy nem lehetett volna még várni pár évet ezzel a családalapítással. 17 évesen nem volt elkésve még..
Most komolyan, basszus hogy lehetnek ilyen primitívek az emberek? Eléggé nagy problémát mutatott be a srác, de ti csak azzal tudtok foglalatoskodni, hogy milyen a helyesírása. Te jó ég. Azért mindennek megvan a határa. Nem lehet mindenki Oscar Wilde.
Kedves kérdező! Szerintem feltétlenül beszéljetek a szülőkkel. A terhességet aztán a későbbiekben sehogy sem fogja tudni takargatni a lány, tehát felesleges a titkolózás. Az jó dolog, hogy van lakás és dolgozol is, de annyit keresel, hogy el tud tartani a családodat? Mert ha tényleg ennyire tiltsák tőled a lányt a szülei, akkor kétlem, hogy bármiféle támogatást is kaphattok tőlük.
Mindenesetre beszéljétek át a dolgokat alaposan, kész tények elé kell őket állítani.
" Mert ha tényleg ennyire tiltsák tőled a lányt a szülei"
Hát te sem vagy egy Oscar Wilde, de nem is ez a lényeg.
A lány szüleinek minél hamarabb tudniuk kéne, hogy a kiskorú lányuk terhes.
Még szép, hogy nem örülnek!
A lányról és családjáról semmit nem tudni.
Nekem még nincs gyerekem, de garantáltan nem azt a sorsot szánnám a lányomnak, hogy 17-18 évesen szüljön egy olyan fiúnak, aki írni sem tud.
Lehet, hogy jó ember vagy és szorgos, de akkor sem. Főleg nem szinte gyerekként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!