Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újrakezdjem a barátnőmmel?
Amúgy meg ha már többször megcsalt akkor megfog máskor is. És ugyanúgy hazudni fog.
Az nem kifogás,hogy részeg,meg rossz társaság. Én szeretem a páromat és lehetnég akármilyen részeg(bár nem iszok) de akkor nem tudnám megcsalni.
Ami egyszer megtörtént, lehet,hogy többet nem fog,de ami már kétszer megtörtént, az valószínűleg harmadszor is meg fog.
Szóval ha már többször megcsalt,akkor valószínű,hogy máskor is meg fog.
Nem, ne kezd vele újra. Ennek a legfőbb oka, hogy hazudott. Ha komolyan szeretne, akkor nem titkolózna és hazudna, hanem elmondaná őszintén, hogy mi volt, ha tényleg sajnálja. Ha be se ismerte, hanem próbálta kihúzni magát a dolog alól, akkor szerintem meg se bánta igazán. Fiatal vagy még, nem érdemes senkire se várni, főleg egy olyan lányra nem, aki megcsal és hazudozik . Mire ő kinő ebből, te addig bőven találsz jobbat!
Felmelegítve a palacsinta se jó.
1. Rossz kategória.
2. Már nem a barátnőd.
3. Ha eltökélted, hogy szeretnél vele újra összejönni, akkor mi a kérdés?
4. Hülye vagy és papucs. Ezek után páros lábbal kellett volna a többi pasija közé rúgni őt, nem azon gondolkodni, hogy "jaj, majd ha kinőtt belőle". A r ibancságból nem szoktak...
1.igaz
2.igaz
3.nem döntöttem el ez a bajom
4.hülye vagyok lehet, de papucs biztos nem csak ha voltál ilyen helyzetben akkor tudod hogy ez nem könnyű.
"Én nem voltam vele elég szigorú őt "
Nehogy mar elkezd magadat hibáztatni.MKi vagynTe az óvobácsija hogy vigyázni kelljen rá?Neki kéneegbecsulnie ami van.
Nem kell visszafogadni,majd talan 10 év múlva megváltozik,de biztos neem most.Ígerget,persze.Amikor először csókolózott mssal?Ah...Nagy nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!