Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nektek (hanyszor) jott vissza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek (hanyszor) jott vissza az exetek?

Figyelt kérdés

Nem azert kerdezem mert en visszavarom az enyemet. Amugy nem fog vissza jonni es ha megis akkor mutatom is neki az ajtot.

Viszont nem 1x nem 2x vissza jott mar.

Nektek is volt olyan ex aki tobbszor is visszatancolt (volna) ?

Visszafogadtad? Es sikerult egyutt maradni vagy ugyanugy szakitas lett a vege?

En ugy gondolom legtobbszor leginkabb megszokasbol jonne vissza az ember viszont ami miatt szakitottak ugyanugy ott van problemakent.

2017. febr. 13. 20:54
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Utolso: igen en is arra gondolom anikor mar sokadszorra probaljak ujra. Az azert nem jon ossze soha szerintem mert a szakitast okozo problema nem oldodott meg.
2017. febr. 14. 22:57
 22/25 anonim ***** válasza:
54%
Nekem is jött már vissza ,volt akit visszafogadtam és volt akit nem. Egyszer nagyon szerelmes voltam őt már kb 3x is vissza fogadtam,persze soha nem lett jó vége a dolgonak,de azért elmondható,hogy ezzel a kapcsoaltunk további 2 évet megélt,és általában ilyenkor nagyon sokat fejlődtünk és csiszolódtunk,hogy végül miért mentünk szét? Erről lehetne sokat beszélni,két külön világ voltunk,külön célokkal. Mostanában lett vége egy kapcsolatomnak,ahol bármit megadnék azért,hogy újra felkeressen és azt mondja megbánta,hogy elhagyott. Én már úgy látom,hogy akármit megadnék azért,hogy valaki viszontszeressen,ez egy ritka nagy kincs. Ha valaki vissza akar menni hozzád biztosan szeret téged,szerintem megérdemel legalább annyit,hogy leülj vele beszélgetni,hogy ő miben változott és mit akar.
2017. febr. 15. 16:34
 23/25 A kérdező kommentje:
utolso: nekem is hasonlo volt a legutobbi kapcsolatom. Es igazad van, nagyo nehez talalni igaz szerelmet.
2017. febr. 15. 23:23
 24/25 anonim ***** válasza:
hehe nem jött vissza egy se, elég volt nekik belőlem :D
2017. febr. 21. 20:06
 25/25 A kérdező kommentje:
:D
2017. febr. 22. 01:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!