Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Átlagba hány pasit utasítotok vissza, mondjuk havonta, vagy évente? És hányszor fordult már elő, hogy ti kezdeményeztetek (végeredménytől függetlenül)?
16 vagyok (már közelebb a 17-hez).
Eddig én egyetlenegy fiúnál "kezdeményeztem" (khmm... szerelmet vallottam neki), aki elutasított.
Nálam is egyetlenegy ember próbálkozott, ő volt tehát az egyedüli, akit elutasítottam. (kiderült, hogy 25 fölött van...)
2x kezdeményeztek nálam.
3x kezdeményeztem.
28 N
17 vagyok
Van barátom. Ő a második, de úgyérzem, hogy ő tényleg sokkal komolyabb, mármint az előző kapcsolatom sem pár hetes volt (1éves volt), de vele szerintem több évekig együtt leszünk.
Eddig 5 fiút utasitottam vissza. Én csak a mostani barátomnál próbálkoztam, szóval egyszer sem utasitottak vissza.:)
Kezdeményezni 6-7, egyből lett kapcsolat, de sajnos a korkülönbség miatt vége is lett (25 éves volt).
Én egyszer kezdeményeztem, visszautasított.
17L
Azt elfelejtetted odaírni, hogy a társkeresőkön rájukírás is kezdeményezésnek számít.
25/F, bocsi, h belerondítottam a kérdésedbe.
Kb. 20-30 próbálkozik nálam. Ebből a legtöbb az évi pár alkalommal, amikor szórakozóhelyre megyek. Néhányan (max. évi 4-5-en) pedig nappal szoktak.
Ebből mikor barátom volt, értelemszerűen egy sem ment át a rostán. Amikor szabad vagyok, akkor évi 1-3.
174 cm vagyok és a nálam jóval magasabb fiúkat szeretem, viszont általában velem egy magas vagy alacsonyabb a legtöbb próbálkozó.
Egyszer az életemben kezdeményeztem egy srácnál, még 16 évesen, gimiben. Ő 18 volt és nagyon tetszett. Mikor egy teremnél várt odamentem, de csak egy sziát mondtam neki. Aztán szerencsére ő átvette a fonalat és ment a dolog magától :)
23/L
Nem tudnek konkret szamot mondani. Van, hogy tobben probalkoznak, van, hogy jo ideig senki. Az utcan viszont nem nagyon mernek odajonni hozzam hala az egnek, mert eleg agressziv a megjelenesem.
En nem kezdemenyeztem senkinel.
neten átlag 5 ember
szórakozóhelyen 2-3 évente
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!