Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Előfordult már veletek hogy kezdeményeztetek egy férfinál aminek súlyos megaláztatás lett a vége?
13:23
Én két embernek is írtam verset, ők lányok voltak, sajnos semennyire sem értékelték... :S Az a "fiú" pedig elég lúzer lehetett, hogy ilyen disznóságott tett, sajnálatos ami történt... A lényeg, hogy most már boldog vagy. :)
13:37
Sajnos megtapasztaltam a a bőrömön amit mondtál, nem is egyszer, igazat kell adnom neked, a lányok jó része egyszerűen nem érdemli meg az ilyesmit fiútól, a versek és egyébb önkifelyező dolgok helyett többre értékelnek sokan egy tahó és macsó "rosszfiút", ebbe a képbe pedig nem illik bele a virágadás, úgyhogy megtanúltam mára a leckét: nem érdemlik meg, nem is érdemes adni.
Az előző válaszoló arra célzott, hogy amíg nem vagytok kapcsolatban, nincs kialakulóban ( nem randiztok ), addig az egyszerűen túl sok egy nőnek. Nem tud a szituval mit kezdeni, ez olyan mintha az arcába másznál bele. Nem arról van szó, hogy nem érdemeljük meg, hanem azt hagy érdemeljük ki, legyen értéke a dolognak. De amíg nem ismered azt a lányt, csak a külsejét, meg hogy 2 szót beszéltél vele, addig ne addj ilyen dolgokat, mert ez túl rámenős. Szóval nem a tahó pasikat szeretjük, hanem azt aki tudja, hogy minek hol a helye.
27/n
Én kicsit szerényebb fiú voltam amikor az első barátnőm rámnyomult. Egyáltalán nem zavart, örültem neki h vki érdeklődik irántam. Viszonoztam az érdeklődését, de később kiderült, hogy 1 ribanc :D
Egyik lány ismerősöm bevállalta, hogy a pasi elé áll, elmondja mi a szitu, vagy összejönnek vagy szevasz, mert az alkalmi szexuális együttlétek hatására beleszeretett. Nagyot koppant szegény csaj, csak arra kellett a pasinak... De túlélte, viszonylag hamar túltette magát:)
14:05
Akkor én értettelek félre, elnézést. :)
De ettől függetlenül úgy gondolom, amit írtam. :P
27/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!