Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadjam el, hogy vége, és ne reménykedjek abban, hogy megkeres?
A párom elhagyott, én pedig reménykedek mint egy hülye, hogy megkeres, pedig tudom, hogy lehetetlen, mégis bízok az effajta csodákban. Az előző párkapcsolatom után is ugyanez volt. Reménykedtem, de feleslegesen. Ezt szeretném elkerülni, mert sokkal több időbe telt a feldolgozás és a felejtés.
Hogyan fogjam fel, hogy soha többé nem leszünk együtt, és hogy effajta "visszatérek" csoda nem létezik? Lehet, hogy létezik, de nem velem.
100%, hogy nem jön vissza hozzám többé :(
Segítsen nekem valaki, meg megőrülök :(
Mi a jó gondolkodásmód ilyenkor?
Egyfajta rituális lezárást jelenthet, ha összegyűjtesz mindent, amit tőle kaptál, hozzá köt, rá emlékeztet és nagy szeretettel elcsomagolod őket egy szép dobozba és elrakod valami félreeső helyre - ahol általában a régi emlékeket tartjátok.
Nekem ez egy kicsit szokott segíteni, amíg összerakoma kis csomagot, újra előveszem a hozzá köthető tárgyakat, előjönnek az emlékek, majd ahogy elrakom őket, mintha magadban, a lelekedben rendeznéd el és tennéd el az "emlékek" fiókjába.
Utána pedig le kell magadat foglalni. Munka, hobbi, barátnők. Én mondjuk el szoktam menni ilyenkor istenesen berúgni (no azért nem a tinédzserek között divatos K.O.-s, hányós berúgásra gondolok), de azt hiszem ez visszafogott hölgyeknek nem való, szóval ahogy érzed.
nagyon sajnálom!
gondolj arra, hogy ezután már csak jobb lesz. Amikor vége lett az előző kapcsolatodnak, akkor jött ez a férfi... és mostmajd jön egy másik, aki boldoggá tud tenni. :)
Velem is ez van
kb másfél hete szakított velem a barátnőm
idő, ne gondolj rá, beszéld ki magadból, legyél barátaiddal
nekem az is segített ha valami ilyesmi filmet megnézek valami romantikus-vígjáték sorozat azokban úgy is gyakran vannak ilyenek és valahogy fel tudják ezek dobni a kedvem ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!