Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Átlagba hány pasit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Átlagba hány pasit utasítotok vissza, mondjuk havonta, vagy évente? És hányszor fordult már elő, hogy ti kezdeményeztetek (végeredménytől függetlenül)?

Figyelt kérdés
Minden lány válasza érdekel!

2015. jan. 27. 15:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

13/L vagyok és félek a fiúktól :D

2 fiút utasítottam vissza,akik tényleg komolyan is gondolták és nem csak "habikapcsit akartak" (nálunk így hívják engem ne szidjatok :'D)

3 évig tetszett egy fiú és a nyáron utasított vissza :'),írtam neki verset meg áhh mindent :D

2015. jan. 27. 16:50
 12/14 anonim ***** válasza:

Eléggé nagy a szórás.

Iskolába menet nem szemezek a villamoson, mert barátom van, ilyenkor senki se szokott odajönni (kiruccanni meg az esetek nagy részében vele vagy egy nagy vegyes baráti társasággal szoktam).

De szórólapoztam egy plázában heti 2x pár hónapon keresztül és akkor heti 2-3 fő próbálkozott nálam.

Én meg gyáva vagyok, nem kezdeményezek :D

2015. jan. 27. 16:54
 13/14 anonim ***** válasza:

Múlt évben kb. 10-15-en próbálkoztak nálam olyanok, akiket visszautasítottam.

Kezdeményezni kétszer kezdeményeztem, mindkétszer elutasítottak.

2015. jan. 27. 17:45
 14/14 anonim ***** válasza:

27 év alatt 1X kezdeményeztem,10 éve tart a kapcsolat.

Kevesen próbálkoztak,próbálkoznak.10-től kevesebb.Nem lehetek túl vonzó,beletörődtem...

2015. jan. 28. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!