Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Politikai nézetkülönbség miatt szakított már valaki a párjával?
Én inkább jobboldali nézeteket vallok, utálom a magyar liberális baloldali nézeteket.
Tudom hülyeség politizálni egy kapcsolatban, de sajnos akkor is az életünk része a politika, ha tetszik ha nem.
Barátnőm akivel 4 hónapja vagyunk együtt, erősen baloldali. (ez nemrég derült ki)
Konkrétan olyanokat mond ha együtt nézünk egy hírblokkot a híradóban, hogy reméli a Gyurcsány féle párt fogja irányítani az országot 2018-ban.
Nos, engem ettől a hideg is kiráz.
Tudom hogy baromság az egész, de akkor is nem tudok úgy tenni mint akit nem érdekel.
Volt olyan aki ez miatt szakított a párjával?
Sokáig azt hittem, hogy elkerülöm a politikai témát, az értékrendbeli különbségeket, akkor nem lehet gond az életemben, akkor az egyik ex-barátnőmmel majd milyen ügyesen megoldjuk.
Pont addig ment, amíg az ő társaságában el nem kezdtek valakit aki tök ártatlan volt kipécézni a többiek, és nagyon keményen beleszálltak.
A barátnőm nem szólt, néha esetleg mosolygott, én meg igazságtalannak éreztem, és megvédtem. Ez volt a szakítópont. Ő sem értett velem egyet, én pedig egyszerűen nem bírtam csendben maradni, azt hallgatva, hogy egy velük ellentétes nézőpontú szerencsétlent fél tucatnyian szivatnak, és kínoznak szavakkal.
Ott éreztem, hogy a párom sosem állna ki valakiért, hogy a párom talán egy ilyen témában mellettem sem állna ki, hogy még engem próbál csitítani.
Vége lett gyorsan. Persze, ha az ember az ilyesmit mosolyogva lenyeli, hogy "nem engem bántanak", vagy ha "nem az én dolgom, hallgatok, akkor sosem tudják meg, hogy nagyon nem értek egyet velük", akkor működik. Én nem vagyok ilyen
Ha szélsőséges akkor zavarna. Ha megvagytok anekul h mindig politikan vitatkozzatok, akkor nincs gaz.
Anyam is ballib, apam jobb, aztan ok is csak 4 evente par napig szivjak csak egymas veret amig vege nem lesz a szavazasnak.
Kulonven meg sztema politikai nezeteit mindenki tartsa meg maganak..
A fanatizmusnak sosincs jo vege.
Ez pont olyan mint a vallas, na mind1.
"Kulonven meg sztema politikai nezeteit mindenki tartsa meg maganak.. "
Az a baj, hogy a politikai nézetek általában életvezetési, általános mindennapi kérdésekre is rávetülnek...
Próbáld meg a mindennapjaid leélni egy szélsőjobbos mellett, aki szerint a zsidót utálni kell, és hazaáruló, a meleg verve jó, az egyház mindenek felett (közben persze ált a jobbos az aki ezer éve nem járt templomban)... Közben te meg ott állsz, egy meleg vagy zsidó baráttal, szerinted nem kellene mindenkit gyűlölni aki egy kicsit is más.
Próbáld meg az életed egy szélsőbalos mellett leélni, aki a bankokban csak az ország ellenségeit látja, miközben te is bankban dolgozol, aki szerint minden gazdag embert mágiát kellene égetni, miközben jól keresel, etc
De még a nem szélsőséges mellett is találni fogsz egy csomó olyan hétköznapi kérdést, amiben nehéz lesz megegyezni, és én nem tudnám elviselni, ha a párom a gyűlölne azért, ahol dolgozom, vagy gyűlölné a barátaim közül azt, aki nem felel meg a keresztény ária európai énképének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!