Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párodnak és neked ugyanazok a politikai nézeteitek?
Mivel én politikailag elég aktív vagyok, nehezen tudnék tolerálni tőlem eltérő nézetű partnert... de amúgy igen, ugyanazok a nézeteink (pedig ezt nem tudtuk egymásról korábban, annak ellenére, hogy eléggé ismertük egymást, mielőtt összejöttünk...)
Mondjuk egymás közt nem politizálunk, csak néha kerül szóba egy-egy politikai kérdés, és azokban egy véleményen vagyunk.
Jajj... Még anno az első randinkon megkértem, hogy politikáról soha ne beszéljünk.
Azért egyszer finoman utána érdeklődött, hogy az aktuális párt mellett vagy ellen vagyok-e? Erre válaszoltam csak.
Néha felmerül egy-egy téma, pl menekültek Magyarországon és abban nem értünk egyet. Meghallat engem, én is őt, de nem erőltetjük rá a másikra az akaratunkat.
Nagyjabol. Van egy ket dolog amiben nem ertunk egyet, de az alap nezeteink egyeznek. Mivel most elegge a bogyomben van a tarsasag, igy nagyon zavarna es nem vezetne jora ha a parom nagy fan lenne..
Nem annyira szoktunk egyebkent politikarol beszelni. Nem is baj, csak felhuzom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!