Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párodnak és neked ugyanazok a politikai nézeteitek?
Figyelt kérdés
2015. aug. 7. 22:37
11/14 anonim válasza:
Igen. Ahogy más kérdésekben is egyetértünk, a meneküktektől a melegházasságig. Tolerálom, ha valaki nem ért velem egyet,de nem tudnék olyan emberrel együtt élni egész életemben, aki számomra fontos kérdésekben merőben ellentétes véleményen van (épp elég volt a szüleimmel 18 évig). Fontosak az elveink mindkettőnknek. Nem utolsó sorban azonos véleményt képviselünk a gyerekek előtt is, ami szerintem segíti a stabil értékrend kialakulását is. N32
12/14 anonim válasza:
Hát az túlzás. De mivel én sem támogatom egy párt összes nézetét se 100%ig, a jobbikos iránnyal nagyjából egyetértek, csak vannak hülyeségeik (pl. engem a melegek nem zavarnak, de a c... és a bevándorlók nagyon.).. Szóval így találunk közös pontot, mert a c...okkal és a menekültekkel kapcsolatban egyetértünk, az aktuális kormány random hülységeit tudjuk együtt szidni, ez így kb elég. Bár ő utál politikáról beszélni én meg szeretnék, ez az ami inkább konfliktust okoz, nem is a konkrét nézetek. Mindegy, vannak erre a célra barátaim. Anyukámmal nem lehet, mert ő jobbos, de nem eléggé, ezért össze tudunk kapni apró kérdéseken is (nem úgy hogy összeveszünk, de nagyon nem értünk egyet), apával egyszerűbb, ő kb ugyanúgy gondolja, mint én.
13/14 anonim válasza:
Két ellentétes nézetű ember szerintem nem fér meg egymás mellett hosszútávon, állandó feszültséget jelent, megmérgezi a kapcsolatot. Ezért is nem szeretem a magyar típusú politizálást. Ahogy a barátom sem. Nevetséges nincs rá jobb szó :)
14/14 anonim válasza:
Én teljesen semleges vagyok politikailag... egy párt se érdekel, nem szavazok... és nem tudnék egy politikával foglalkozó nővel kijönni, meghallgatni a politikai f@s*ságok@t... az idegeimre menne!
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!