Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerelmi viszonyom volt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bogi0707 kérdése:

Szerelmi viszonyom volt egy katolikus pappal. Hogyan lepjek tul rajta?

Figyelt kérdés
nagyjabol 3 evvel ezelott kezdodott minden ,elso latasra megtetszett nekem eleinte azt hittem , hogy csak fellangolas de az ido mulasaval bekellett vallanom magamnak,hogy ez szerelem :/ Minden erommel azon voltam,hogy leplezzem az erzeseimet de sajnos annyira eluralkodott felettem,hogy megvallottam neki,hogy nem papkent nezek ra hanem ferfikent es orulten beleszerettem. En tudom,hogy erre nincs mentseg de azert nyilvan azis osztonzott arra,hogy megvalljam neki erzelmeimet , hogy nem volt ellenere a dolog , hiszen en magam is ereztem , hogy o is maskent nez ram . 8 honappal ezelott melyult el a kapcsolatunk ( minden megtortent aminek nem kellett volna , ami tabu volt) meglehetosen viharos kapcsolat volt ...nagyon sokszor azt ereztem,hogy csak kihasznal es visszael az iranta taplalt szerelmemmel....ami egyebkent ( utolag visszagondolva) biztos,hogy igyis volt :( Tegnap elhataroztam,hogy lezarom ezt a kapcsolatot egyreszt azert,mert sokat serult a lelkem masreszt azert ,mert feltem ot es tenyleg belehalnek ha meghurcolnak ... Nem tudom,hogy ,hogyan felejtsem el ?! :( olyan kilatastalan az egesz....nincs jovokepem birzasztoan ranyomta a belyeget az egesz eletemre ez a kapcsolat. Nem ertem miert nem tudom ot elfelejteni tobbszor probaltam mar de nem megy . 20-as eveim elejen jarok fiatal vagyok sok fiu udvarol de megsem kell mas csak o . En tudom,hogy most fogok kapni hideget -meleget ( termeszetesen jogosan) De mentsegemre valljek,hogy minden amit tettem azt szerelembol tettem :( sajnos nem tudtam megalljt parancsolni az erzelmeimnek. Ti hogyan dolgoznatok fel egy ilyen esetet?! Hogyan lepnetek tovabb?!

2017. febr. 2. 21:53
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Én már tényleg nem tudom mi folyik ebben a világban. Ezek még a papot is leszopják.
2017. febr. 3. 15:21
 22/29 A kérdező kommentje:
Nem ertem miert kell ilyen lekezeloen beszelni a masikkal...persze tudom,hogy ez nem dicseresen es nem kovetendo pelda de igy alakultami megtortent nem tudom vissza csinalni :( megtennem , hogy mise utan kiallok es elmondom DE soha nem tennek vele ilyet !!!!! mert beleroskadnak.....
2017. febr. 3. 16:21
 23/29 anonim ***** válasza:
Azért beszélek így, mert én ezt nem értem. Szerelmes lettél, oké. De akkor is emberként korlátozhattad volna magad, nem lett volna lehetetlen nem letolni a bugyit. Ha a teljesítő képességed határán vagy és azt mondod nem bírod a maradék 20 kilómétert lefutni azt mondom oké. De egy ilyen helyzetben nem értem, hogy hogy nem lehetett racionálisan gondolkodnod. Sejthetted, hogy ez lesz a dologból, mert tudatában voltál annak, hogy egy papnál próbálkozol. Ha férfi lennél és egy bögyös sejmes puncis apácáról lenne szó azt mondanám ilyenek a férfiak (többség) bedugjuk a meleg résekbe, ha lehet, de te egy nő vagy bakker. Tartásodnak kellett volna lenni és felelősséggel tartozol azért a lyukért a lábaid között amire 3.5 milliárdan pályáznak.
2017. febr. 3. 16:45
 24/29 A kérdező kommentje:
Nincs onkontroll .....sajnalom 16 evvel idosebb mint en ha en nem tudtam feket huzni akkor legalabb neki lehetett volna annyi esze! Hiszen amint irtam nem en kinaltam magam talcan! En ebbe a kapcsolatba nem a kalandot es testiseget kerestem !!!!! Persze ez sem mentseg de ha szerelmes az ember megbenul az agya az enyem legalabb is megbenult ....de vilagosodik mar az elmem ....leszalloban a rozsaszin kod eppen ezert kerek tanacsot , hogy mit tegyek ,hogy legyen annyi erom , hogy nemet mondjak neki !!!!!!!
2017. febr. 3. 19:52
 25/29 anonim ***** válasza:

Ugyan úgy ahogy hanyattvágtad magad mondd meg neki, hogy már nem vágod többet hanyatt magad, mert ez így nem jó.

Amúgy ezt a tálcán kínálta magát dolgot, hogy kell elképzelni? Lehúzta a sliccét és elővette vagy mi? Szerintem sok gyikes magányos srác örülne neki, ha elmondanád, hogy hogy tudják ilyen módon tálcán kínálni magukat. Talán így nekik is összejöhetne valami.

2017. febr. 3. 20:06
 26/29 A kérdező kommentje:

Nem ertem mit nem lehet ertelmezni ezen ......

megcsokolt es en viszonoztam a tobbi pedig jott magatol!

Ugye nem kell reszleteznem ?!.......

Ilyen esetben szerintem keves ember tud stoppot adni maganak !!!! Foleg olyan aki szerelmes .......

2017. febr. 3. 21:33
 27/29 anonim ***** válasza:
Számomra már az is kissé érthetetlen, hogy valaki egy nála 16 évvel idősebb emberbe szerelmesedik bele. Nem mondom, hogy nekem nem tetszik egy két idősebb nő, de nem zúgok beléjük, főleg akkor nem, ha apácáról van szó. Nap mint nap látom egyébként ezt a jelenséget fiatal lánykáktól, csak esetleg nem egy papba vannak belezúgva mint a kisiskolás a tanítóba.
2017. febr. 4. 00:15
 28/29 anonim ***** válasza:

"sajnalom 16 evvel idosebb mint en ha en nem tudtam feket huzni akkor legalabb neki lehetett volna annyi esze!"

Figyi, a pap is alapvetően férfi. Valószínűleg simogatta az önbecsülését, hogy lehet nálad sikere. Ez a hivatásától/foglalkozásától függetlenül így van.

"hogyan viselkedjek majd a tarsasagaban a kozeljovot illetoen ?! ....minden porcikamat ismeri :("

Feltételezem nem ő az első. Szóval nem kell zavarban lenni, normálisan viselkedsz vele, ahogy mással is tennéd. Nem lépsz túl közel hozzá, nem érsz hozzá ha nem muszáj, ilyenek.

Voltam 10 éves érettségi találkozón, mindenki megjelent és volt ott pár lány, akiknek ismertem "minden porcikáját". Nem mondom, hogy nem volt furcsa újra végignézni rajtuk, de semmi zavaró vagy zavarba ejtő nem jutott eszembe.

2017. febr. 4. 00:27
 29/29 A kérdező kommentje:

De o szeret szurkalodni...mindegy lesz ami lesz.

Tudommmmm az sem dicseretes , hogy 16 evvel idosebb de ez csak egy szam ....es amugy sem latszik rajta.

2017. febr. 4. 06:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!