Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bogi0707 kérdése:
Szerelmi viszonyom volt egy katolikus pappal. Hogyan lepjek
tul rajta?
Figyelt kérdés
nagyjabol 3 evvel ezelott kezdodott minden ,elso latasra megtetszett nekem eleinte azt hittem , hogy csak fellangolas de az ido mulasaval bekellett vallanom magamnak,hogy ez szerelem :/ Minden erommel azon voltam,hogy leplezzem az erzeseimet de sajnos annyira eluralkodott felettem,hogy megvallottam neki,hogy nem papkent nezek ra hanem ferfikent es orulten beleszerettem. En tudom,hogy erre nincs mentseg de azert nyilvan azis osztonzott arra,hogy megvalljam neki erzelmeimet , hogy nem volt ellenere a dolog , hiszen en magam is ereztem , hogy o is maskent nez ram . 8 honappal ezelott melyult el a kapcsolatunk ( minden megtortent aminek nem kellett volna , ami tabu volt) meglehetosen viharos kapcsolat volt ...nagyon sokszor azt ereztem,hogy csak kihasznal es visszael az iranta taplalt szerelmemmel....ami egyebkent ( utolag visszagondolva) biztos,hogy igyis volt :( Tegnap elhataroztam,hogy lezarom ezt a kapcsolatot egyreszt azert,mert sokat serult a lelkem masreszt azert ,mert feltem ot es tenyleg belehalnek ha meghurcolnak ... Nem tudom,hogy ,hogyan felejtsem el ?! :( olyan kilatastalan az egesz....nincs jovokepem birzasztoan ranyomta a belyeget az egesz eletemre ez a kapcsolat. Nem ertem miert nem tudom ot elfelejteni tobbszor probaltam mar de nem megy . 20-as eveim elejen jarok fiatal vagyok sok fiu udvarol de megsem kell mas csak o . En tudom,hogy most fogok kapni hideget -meleget ( termeszetesen jogosan) De mentsegemre valljek,hogy minden amit tettem azt szerelembol tettem :( sajnos nem tudtam megalljt parancsolni az erzelmeimnek. Ti hogyan dolgoznatok fel egy ilyen esetet?! Hogyan lepnetek tovabb?!
Szerintem kevés embernek közülünk volt viszonya katolikus pappal...szóval nem tudom mit csinálnék.
Nem lehet olyasmit, hogy ő felhagy ezzel?(bocsi ha hülyeség, nem tudom hogy megy ez velük)
Ő mit mond?
2017. febr. 2. 22:00
3/29 anonim válasza:
Kamus, délelőtt már törölték a kérdését ennek a gyökérnek.
2017. febr. 2. 22:02
4/29 anonim válasza:
Ugyanúgy, mintha ugyanez történt volna valakivel, aki nem katolikus pap.
Pontos százalékokat nem tudok, de gondolom a cölibátust elég kevesen veszik komolyan közöttük. Se őt, se téged nem ítéllek el, a dolog társadalmi megítélése is inkább csak a tényleg vallásosok között annyira komolyan negatív - ha meg úgy érzed, hogy kihasznált, akkor valszeg úgy is lehetett és akkor a jobb választás volt kilépni a dologból. Majd fog kelleni más, előbb kicsit hagyni kell halványulni a dolgot - utóbbi kérdéskörben meg a kategórián belül találsz millió kérdést és választ.
30F
2017. febr. 2. 22:04
5/29 A kérdező kommentje:
Kedves 3. Valaszolo bar kamu lenne ....hidd el a fejem sem fajna. Nyomtatott betuvel irtam elozoleg es az oldal torolte a kerdest! Sajnos nem adja fel a papi eletet :( Kedves 30 F ennyi fajdalom utan automatikusan ki kellene abrandulnom nem?! Meg sem :( megy
2017. febr. 2. 22:11
6/29 anonim válasza:
Nem értem az ilyen embereket a "nem tudtam ellenállni az érzelmeimnek" szövegükkel. Basszus, ezért vagyunk emberek és nem állatok...
2017. febr. 2. 22:17
7/29 kolosszus22 válasza:
O kérdező, ha mindenki olyan könnyen kiábrándulna egy fájdalmakkal és szenvedéssel teli kapcsolat miatt akkor nem volna ennyire keserves dolog a szakítás és itt ezen az oldalon sem lenne millió kérdés a témában.
Te nem tudom miért csodálkozol ezen? Ezek szerint nem vagy valami tapasztalt a kapcsolatokban. Ritka az olyan szakítás ami már érzelmek nélkül megy és megkönnyebülést hoz azonnal.
Ez ilyen fájdalmas dolog, pont azért mert az embernek a józan eszére kell hallgatnia, azt meg ne is várd, hogy most hirtelen túl leszel rajta, ehhez majd kell egy pár hónap, mire kihevered és akkor majd újra érezni tudsz más férfi iránt is. Értelme nincs, közös jövőtök nincs, ez így van jól, hogy nem lesz folytatás...igazából az lett volna a legjobb ha bele se mész egy ilyen viszonyba. Papról meg megvan a véleményem, de nem is vagyok vallásos, pontosan tudom h mekkora egy képmutatás az egész egyház, szóval meg sem lepődök ilyeneken. Legalább ő még felnőtt nőkkel hancúrozik, nem ministráns fiúkkal. :D
2017. febr. 2. 22:43
8/29 anonim válasza:
túl komolyan vetted. egy ilyen kapcsolatot alapvetően lazításként kell felfogni, hiszen ha nem tudja magát elszánni a kilépésre, akkor biztos, hogy sérülni fogsz benne. az esetek nagy részében tényleg nem szánja rá magát a pap.... szóval csak óvatosan a tabu kapcsolatokkal
2017. febr. 2. 22:48
9/29 A kérdező kommentje:
Azt az aprosagot elfelejtettem odairni,hogy minden heten talalkozunk egyszer munka miatt! Nyilvan es is rossz,hogy latom.....ha meglatom rogton zavar tamad a fejembe es nyugtalansag ragad magaval :( nem tudom kezelni a dolgot, nem tudom,hogyan viselkedjek majd a tarsasagaban a kozeljovot illetoen ?! ....minden porcikamat ismeri :(
2017. febr. 2. 23:13
10/29 anonim válasza:
Nyomj a pinâdra egy lakatot. Ezt az egészet meg gyónd meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!