Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon lehet még normális viszonyom velük?
A családom pár éve úgy érzem máshogy viselkedik velem. Mindíg mindenért én vagyok a hibás. Minden rossz nekik bármit csinálok. Sokszor kinyílvánítják nem igazán érdekli őket velem mi van...Elég rendszeres köztünk a vita. Csak a két testvérem létezik... Eddig nem találkozgathattam senkivel de pár hónapja megismerkedtem a párommal ezt sem nézik jó szemmel.
Otthon már nem sokáig bírom, így bár nemrég vagyunk együtt de összeköltözöm a párommal. Elég messze a családomtól...
Nem akarnak engedni, de én meg maradni nem akarok.
Tudom ha elmegyek megszakad a családommal a kapcsolat, amit nem akarok....
Valahogy rendeződhet még a családi viszonyunk?
21L
Ez a legnagyobb butaság, amit tehetsz! Ha összevesztek, akkor meg kezdődik a sírás, hogy haza nem mehetsz, barátokhoz se, mert nincsenek, albérletet egyedül nem tudsz fenntartani, mit csinálj!?
Főleg úgy, hogy alig ismered. Még kiderülhet róla gyorsan, hogy megver, terrorizál, félrelép, nem szeret dolgozni, vagy mindez egyszerre.
Aztán lehet vigyorogni, hogy sebaj, legalább nem laksz otthon!
Hidd el, ha nem akarnak engedni, akkor (kivételesen) jót akarnak neked!
miért szakadna meg a kapcsolat?
nem hiszem el, hogy pl a saját anyád, vagy apád nem venné fel neked a telefont, ha hívnád...
meg kell érteniük, hogy ez a rendje, ha gyerekek kirepülnek!
és igen, inkább mist 21 évesen, mintsem a másik véglet, aki 30 éves korában is otthon él, és mindenféle hülye kifogásokat keres hogy miért nem költözik el...bla bla..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!