Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeptember óta viszonyom van a testvérem menyasszonyával?
"mit tegyek?"
Kérd meg a testvéredet, hogy dobjon le újra a Taigetoszról, mert az elsőt túlélted. Majd a menyasszonyát is.
Komolyan nem értem az embereket.
Az is felháborító amikor a barátság nem számít és egymás csajával/pasijával d*gnak az emberek, de hogy még a TESTVÉRT se nézik semmibe???
Én elhiszem, hogy szerelem meg minden, de akkor legalább ne titkos viszonyként lenne a kapcsolat, hanem lenne annyi gerinc az emberekben hogy őszintén elmondják az érintettnek, hogy mi a helyzet.
Nem vagyok egy prűd nőszemély, de az ilyen még nálam is beteszi a kaput!
Anno egy férfi velem csalta meg a feleségét. Azóta is hihetetlen büntudatom van, amikor meglátom a nőt, rettentően szégyellem magamat a társaságában, pedig nem is tudja hogy megcsalta a férje.. Nem hiszem el, hogy te pedig a saját tesóddal megcsinálod ezt..
Jó nehéz dolog...két dolgot tudsz tenni szerintem:
1. Elmondod a testvérednek, hogy mit csináltatok. Valószínű, hogy a nőt azonnal kidobja, téged pedig soha nem fog többé testvéreként nézni.
2. Mélyen hallgattok a dologról a csajjal, abbahagyjátok, amit csináltatok, az első esetben is, aztán összeházasodnak, vagy mondjuk egy csoda folytán még valakivel megcsalja a tesódat, és akkor ott borul a bili. A legjobb talán neked az lenne, ha a nő szakítana a testvéreddel, és azt mondaná, hogy egy idegennel csalta meg. Vagy hazudna valamit, hogy már nem szerelmes, vagy valami hasonló b@romságot. Az úgyis könnyen ment neki eddig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!