Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz e valakinek Szeptember 3. an az esküvője? Csak úgy kivancsiságból. Nekünk akkor lesz plusz még egy ismerősömnek. Hol tartottok az előkészületekbe?
Barátnőméknek is meg férjem közeli rokonának is akkor lesz, két nem szomszédos megyében. Nem tudjuk még, hogy megyünk hova mert mind a kettőre szeretnénk, ráadásul akkorra már kisbabánk lesz.
Barátnőmék már minden nagyobb dolgot elrendeztek (szolgáltatók lefoglalása, ruha, vendéglista) , a rokont nem tudom.
Nekünk is szept. 3 :D
Minden nagyobb dolog van, apróságok hiányoznak és a meghívó szétosztása :D ti hogy álltok?
igen igen, nekem is megvannak, kis átalakítás még vár rá, de ebbe a hónapba mi is szeretnénk kihordani, megnyugodtam, hogy még akkor nem vagyok elkésve, mindenhol azt olvasom, hogy 3 hónappal előtte kell :D De akkor még belefér!
Sminkesem szerencsére van.
Arany szalvétát, hosszan égő gyertyát, asztali futót kell még szereznem :)
Akkor jó! Nekem meg vannak a meghívók, csak a méretével vannak problémáim, de orvosolható!
Juj nekünk is arany dekor lesz! Arany székmasni, asztalfutó stb. :)
Megkérdezhetem melyik megyébe lesz a lagzi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!