Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Létezik, hogy egy megcsalás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy egy megcsalás miatt annyira kiábránduljak a páromból, hogy hiába akarok, mégsem tudok már vele lenni?

Figyelt kérdés
Röviden írom csak le a történetet. Megcsalt a párom. Soha nem hittem, hogy ez velem is előfordulhat, ilyenkor döbben rá az ember, hogy teljesen egyenlő a többiekkel. Az elején dühöt, megalázottságot és csalódást éreztem. Azóta eltelt 2 hét. Most már inkább csak csalódottságot és kiábrándultságot érzek. Hétfőn átmentem hozzá, abban maradtunk, hogy megpróbáljuk helyrehozni, mert ő nagyon akar engem, én meg adtam magunknak még egy esélyt, látván, hogy nagyon megbánta és velem akar maradni. Adtam a kapcsolatunknak még egy esélyt, figyelembe véve azt, ha nem megy, akkor később magabiztosan tudom kimondani, hogy vége, de én mindent megpróbáltam. A párom nagyon bizonyítani szeretne. Így 2 hét elteltével kiábrándulást érzek, de nagyon. Bár kavarognak bennem az érzések, mert ha távol vagyok tőle akkor erősnek érzem magam, de ha a közelében vagyok, akkor elgyengülök és nem tudok véget vetni a kapcsolatunknak. Bevallom, lelkem mélyén valahol még érzek iránta, azonban félek, kiábrándultam. Létezik ilyen, hogy egy ilyen cselekedet után annyira kiábránduljak belőle, hogy már ne akarjam vele folytatni, pedig szeretem? Valaki élt már át ilyet? Vagy hagyjak még időt magamnak, hogy letisztuljanak a dolgok, hagyjam, hogy ő is bizonyítson és majd később meglátjuk?

2017. febr. 1. 13:18
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Szex is volt. Ez a legrosszabb az egészben. Ha csók lett volna, akkor és utána hirtelen abba hagyja mert rájön, ezt nem szabad, akkor még azt mondom, hogy oké, ezt nevezhetem botlásnak. De a szexet már nem tudom botlásnak nevezni, mivel az nem pár másodperces művelet.
2017. febr. 3. 09:00
 22/24 anonim ***** válasza:

Ebben teljesen megértelek, mert én is így gondolkodok, és személy szerint én valószínűleg szakítanék, mert nem tudnék ezen túllépni. (de ez én vagyok, egy barátnőm van, akinek pl ment, bár ott a megcsaló fél-is ki volt lelkileg a saját ballépésétől egy ideig.. ez 2 éve volt, ők még együtt vannak most is, tudtommal rendben. De ez tipikusan kb a kivétel erősíti a szabályt eset szerintem). Míg másoknál azóta sem lett jobb a helyzet/kapcsolat.

Ezt neked kell eldöntened.

-Ha netán felülkerekedsz rajta mégis, és ő is tanult belőle- a kapcsolat akár újra jó is lehet,

- ha nem tudsz felülkerekedni rajta (teljesen érthető megjegyzem), akkor hiába küszködsz vele, nem lesz már jó ez a kapcsolat

Nincs rossz döntés, csak döntés van. Kis idő és meglátod úgy is, mi a jó neked is.

2017. febr. 3. 19:06
 23/24 A kérdező kommentje:
Hát igen. Köszi a válaszokat, nagyon hasznos amiket írsz. Valószínű azért is vacilálok ennyire, mert látom, hogy őt is megviseli és ő is tönkre ment ebben, amit csinált. De egyszerűen nem tudom felfogni, hogy ha tényleg őszintén szeretjük a másikat, akkor hogy lehet ezt vele megcsinálni. Én még soha nem kerültem ilyen helyzetbe, de úgy érzem, hogy vissza tudnám utasítani a lányt, ha valaki bepróbálkozna, mert eszembe jutna, hogy van egy barátnőm és mennyi minden van már mögöttünk.
2017. febr. 3. 20:26
 24/24 anonim ***** válasza:
Létezik
2018. szept. 9. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!