Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy egy megcsalás miatt annyira kiábránduljak a páromból, hogy hiába akarok, mégsem tudok már vele lenni?
Ebben teljesen megértelek, mert én is így gondolkodok, és személy szerint én valószínűleg szakítanék, mert nem tudnék ezen túllépni. (de ez én vagyok, egy barátnőm van, akinek pl ment, bár ott a megcsaló fél-is ki volt lelkileg a saját ballépésétől egy ideig.. ez 2 éve volt, ők még együtt vannak most is, tudtommal rendben. De ez tipikusan kb a kivétel erősíti a szabályt eset szerintem). Míg másoknál azóta sem lett jobb a helyzet/kapcsolat.
Ezt neked kell eldöntened.
-Ha netán felülkerekedsz rajta mégis, és ő is tanult belőle- a kapcsolat akár újra jó is lehet,
- ha nem tudsz felülkerekedni rajta (teljesen érthető megjegyzem), akkor hiába küszködsz vele, nem lesz már jó ez a kapcsolat
Nincs rossz döntés, csak döntés van. Kis idő és meglátod úgy is, mi a jó neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!