Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy egy megcsalás miatt annyira kiábránduljak a páromból, hogy hiába akarok, mégsem tudok már vele lenni?
Én ugyanígy éreztem mint te. Igaz nekem házasság és gyerek is volt. Azt mondtam az exnejemnek végül, próbáljuk meg újra.
Nem jött össze, mindig bennem volt ami történt, és mindig volt ami előhozza, ilyenkor mindig elkedvetlenedtem.... Tudtam hogy sosem jön vissza a bizalom, és hogy a párkapcsolatnak nem a fájdalomról kell szólni. Hanem pont arról hogy megnyugtat a párod, nem okoz neked fájdalmat, mert ugye elvileg szeret!
Aztán beláttam hogy nem fog ez menni, és különváltunk.
Először megpróbálhatod te is, aztán majd az érzéseid eldöntik hogyan tovább.
(tudtam fejben hogy nekünk nem fog menni, mégis benne maradtam még a rosszban egy darabig, de nem bánom. Csak az kívánom erőd legyen kilépni mikor belátod hogy nem működik)
Én nem tudnék megbocsátani.
Volt nekem is egy kapcsolatom,ahol megcsaltak. Egy ideig bennem is meg volt ez,hogy ettől függetlenül maradjuk együtt stb..De rövidesen rájöttem,hogy ez rossz ötlet. Ha megcsalt,akkor nyilván nem érez úgy irántad,ahogy te iránta.Kár folytatni szerintem, mindig benned lesz a tüske és sosem fogsz benne bízni.
Én lezárnám és nem érdekelne a mondandója,hogy de hát sajnálja stb. Nem kellett volna megcsalni.
Nekem az segített,hogy fejben elképzeltem,ahogy a másik csajjal van. Lehet kegyetlen,de ez van,megtörtént köztük, megérdemli,ha kidobod.
Igen, teljesen természetes. Én anno megalázottságot, csalódást (nyilván), de leginkább undort éreztem. Ez mindennél erősebb volt bennem, így azonnal szakítottam, pedig a vőlegényem volt.
Mint kiderült jól tettem, mert ha nem a kedve szerint alakulnak a dolgok, (ő nem akart szakítani) képes volt tettlegességre is. Ezt konkrétan akkor, a szakításkor tudtam meg, bár ha tovább együtt maradunk, előbb utóbb biztos kiderült volna, mert korábban is mutatta az agresszió jeleit, de mivel korábban nem ütött meg, próbáltam nem foglalkozni a dologgal. Hiba volt.
És a legfontosabb dolog. Egy ilyen után, a büdös életben többet nem fogsz benne megbízni. Egy ideig áltathatod magad, de ha akárcsak 10 perccel később ér haza a munkából az lesz az első gondolatod, hogy megint megcsal. Mindig eszedbe fog jutni, hogy most vajon tényleg a haverokkal van, vagy épp mással szexel, tényleg dolgozni ment, vagy randija lesz? Ez egy tüske, amit soha nem fog elfelejteni az ember. Vagy tudsz ezzel együtt élni, vagy nem. Én ismerem magam, és tudom, hogy nem tudnék ránézni sem arra aki megcsalt, nemhogy esélyeket osztogassak, és ezek után lefeküdjek vele, vagy egyáltalán hozzáérjek. Kizárt. Nálam mindenkinek 1 esélye van. Ha eljátszotta, akkor soha többet nem akartam látni sem. Aki egyszer megcsal, az megteszi többször is, csak idő kérdése. Sem balek, sem igénytelen nem leszek senki kedvéért, hogy olyannal legyek aki nem érdemel meg.
Említetted, hogy bár viszonya lenne inkább, még az is jobb lenne.
Csók volt vagy szex is a megcsalásban?
Sajnálom egyébként, nem tudom a sztorit, és mi a háttér.
Én sajnos túl büszke vagyok ilyen szempontból, így egy kis idő külön mindenképpen kéne egy ideig, aztán 1-2 hónap elteltével (külön) el tudnám dönteni, hogy melyik érzés erősebb hosszútávon: a hiánya és a bizalom újrafelépítése- itt mondjuk az ok is fontos infó lenne, hogy miért csalt meg-, vagy ez idő alatt már nem is ragaszkodnék ehhez annyira ezek után.
Minden esetre az idő jár neked is,én nem mondanám ki ilyen hamar az újrakezdést.. Még innen is le lehet venni, mennyire is bánja a másik, másrészt te magadban is könnyebben tisztázod a dolgokat. (De még egyszer, ezt csak én tenném ilyen helyzetben)
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!