Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Adna tanácsot olyan, akinek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adna tanácsot olyan, akinek a távolság miatt ért véget a kapcsolata?

Figyelt kérdés
Párom 4 hónapja ment ki Londonba. Eredetileg úgy volt, hogy 5 hónapot lesz kint, csak kipróbálja milyen, rokonoknál van. Februárban jött volna haza, azaz jön is, de nem végleg. Ugyanis úgy döntött, hogy kint marad még lehet egész évben, mert tetszik neki a munka. Szeptemberben láttuk egymást utoljára, akkor sírva váltunk el és kérte, hogy várjam meg. Én nem hittem benne, de sikerült és már vártam, hogy jöjjön haza végleg, nagyon jó, talán még jobb is lett a kapcsolat így, ha lehet ezt mondani. Viszont miután mondta, hogy kint marad, így tulajdonképpen közel másfél év alatt egyszer látnám. Mondtam neki, hogyha eldöntötte, hogy akkor végleg kint lesz, akkor megszakítom vele a kapcsolatot. Nem rosszindulatból, hanem mert én így ezt már nem akarom, az 5 hónap is sok volt, de több, mint egy évet nem akarok. Ha pedig beszélünk, akkor nem tudok tovább lépni, mert ugyanúgy szerelmesekként beszélünk és képtelen leszek mással valaha is kapcsolatot kialakítani. Én nem akarok barátságot, vagy ilyesmit, tudom, hogy sose tenném túl magam rajta és szenvednék. Ő viszont ezt nem akarja elfogadni és nem is akar erről beszélni. Ha kérdezem, hogy döntött, tereli a témát, nem válaszol, ebből tudom, hogy kint marad, ismerem ezt a viselkedését. De jobbnak látom így, ő szeret kint, én sosem ménnék utána és nagyon haragudnék rá, ha kizárólag miattam jönne haza. Ti mit tennének? Iszonyúan fáj, hogy ezért lesz vége és soha többé nem látom, pedig együtt terveztük a jövőnket.
2017. jan. 24. 10:29
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
18-as: azert nem lett még végleges döntés, mert még elvileg nem döntötte el végleg ezt. Viszont amióta leírtam neki, hogy akkor vége lesz, mert jobb ha mindenki éli a szerinte jónak tartott életét, ilyen idősen, ilyen táv mellett évekig vagy örökre nem működik, azóta nem lehet erről vele beszélni, mert nem válaszol, tereli a témát vagyis húzza az időt. Pedig ismerem annyira, hogy akkor csinálja, ha valami olyan van, aminél tudja, hogy nekem fájni fog es csak húzni akarja a szep időszakot. De most megint nagyon feszült lettem, ha végez ma, akkor beszélek vele meg egyet erről, mert fontos.
2017. jan. 24. 11:59
 22/28 A kérdező kommentje:
Nekem volt másfél évig tavkapcsolatom, igaz csak Budapest-Békéscsaba viszonylatban, de hetente, maximum kéthetente egymasnal töltöttünk 2-3 napot. Ez igy teljesen jo volt. Ha olyan lenne, hogy havonta 1 hétre haza tud jönni, aztán kint 3 hét munka, mint unokatesóm, akkor megint jó lenne, hiszen van mikor várni, de igy nagyon szar. :( Nyaron szakmai gyakorlatom lesz július-augusztus hónapban, igy az is kiesne, úgyhogy meg az is kiesne....
2017. jan. 24. 12:06
 23/28 anonim ***** válasza:
Megismétlem: NEM szeretted eléggé, különben kifogások helyett megoldást kerestél volna... ennyi.
2017. jan. 24. 12:58
 24/28 A kérdező kommentje:

Azóta már felhívtam, mert nagyon stresszeltem magam ez miatt, hogy mi lesz megint. Elmondta, hogy igen kint marad és hogy azert nem jött, illetve nem akarta mar, hogy menjek, hogy spóroljon. Nem volt benne biztos, hogy kint marad, ezért akarta velem fenntartani ezt a viszonyt. Kiderült, hogy a haverjának többször is fizette a jegyét, hogy menjen ki hozzá, 2 hét múlva is megy hozzá. (Ezt a testvére árulta el, mert rákérdeztem nála, hogy nem tud-e valami konkrétabbat, azt hitte, hogy tudok róla) Bocsánatot kért, hogy hülyített és hogy nem azt kaptam tőle, ami jo lett volna.

Nagyon faj most, ez sokkal rosszabbul esik, mintha csak a távolság miatt váltunk volna el, de talán könnyebb lesz elfelejteni igy, hogy mar tényleg nincs miert vele lenni. Csak a 4 hónapot sajnálom, hogy miert kellett eddig húzni, meg a szívek, meg a szavak.... Semmit sem jelentettek neki....

Köszönöm a válaszokat!

2017. jan. 24. 13:37
 25/28 anonim ***** válasza:
"Kiderült, hogy a haverjának többször is fizette a jegyét, hogy menjen ki hozzá, 2 hét múlva is megy hozzá." - na, ez viszont k***vára undorító a kedves párod (bár már gondolom, akkor ex) részéről. Elhiszem, hogy fáj, de 2-3 hónap múlva már fájdalom nélkül fogod látni, hogy ez a kapcsolat egy lótúró volt.
2017. jan. 24. 13:52
 26/28 anonim ***** válasza:

Sajnálom, kérdező, ez tényleg nagyon szemét húzás volt tőle - már maga az is, hogy hülyített, amikor nem is volt biztos benne, hogy hogyan fög dönteni, de az, hogy te várj csak rá, a haverját meg többször kirepteti magához, előled eltitkolva, valami ritka undorító dolog volt.

Remélem legalább ezzel sikerül azt elérnie, hogy könnyebben túl lépsz rajta, ha már ilyen féreg módon fejezte be a dolgot. Kitartás, hamarosan jobb lesz minden.

2017. jan. 24. 14:03
 27/28 anonim ***** válasza:
Jo, igy már más... sajnálom, szemét huzás volt töle igy hülyíteni téged. Fel a fejjel, lesz más, normális pasas. :)
2017. jan. 25. 11:10
 28/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kedves szavakat! :)
2017. jan. 25. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!