Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adna tanácsot olyan, akinek a távolság miatt ért véget a kapcsolata?
Azóta már felhívtam, mert nagyon stresszeltem magam ez miatt, hogy mi lesz megint. Elmondta, hogy igen kint marad és hogy azert nem jött, illetve nem akarta mar, hogy menjek, hogy spóroljon. Nem volt benne biztos, hogy kint marad, ezért akarta velem fenntartani ezt a viszonyt. Kiderült, hogy a haverjának többször is fizette a jegyét, hogy menjen ki hozzá, 2 hét múlva is megy hozzá. (Ezt a testvére árulta el, mert rákérdeztem nála, hogy nem tud-e valami konkrétabbat, azt hitte, hogy tudok róla) Bocsánatot kért, hogy hülyített és hogy nem azt kaptam tőle, ami jo lett volna.
Nagyon faj most, ez sokkal rosszabbul esik, mintha csak a távolság miatt váltunk volna el, de talán könnyebb lesz elfelejteni igy, hogy mar tényleg nincs miert vele lenni. Csak a 4 hónapot sajnálom, hogy miert kellett eddig húzni, meg a szívek, meg a szavak.... Semmit sem jelentettek neki....
Köszönöm a válaszokat!
Sajnálom, kérdező, ez tényleg nagyon szemét húzás volt tőle - már maga az is, hogy hülyített, amikor nem is volt biztos benne, hogy hogyan fög dönteni, de az, hogy te várj csak rá, a haverját meg többször kirepteti magához, előled eltitkolva, valami ritka undorító dolog volt.
Remélem legalább ezzel sikerül azt elérnie, hogy könnyebben túl lépsz rajta, ha már ilyen féreg módon fejezte be a dolgot. Kitartás, hamarosan jobb lesz minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!