Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Adna tanácsot olyan, akinek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adna tanácsot olyan, akinek a távolság miatt ért véget a kapcsolata?

Figyelt kérdés
Párom 4 hónapja ment ki Londonba. Eredetileg úgy volt, hogy 5 hónapot lesz kint, csak kipróbálja milyen, rokonoknál van. Februárban jött volna haza, azaz jön is, de nem végleg. Ugyanis úgy döntött, hogy kint marad még lehet egész évben, mert tetszik neki a munka. Szeptemberben láttuk egymást utoljára, akkor sírva váltunk el és kérte, hogy várjam meg. Én nem hittem benne, de sikerült és már vártam, hogy jöjjön haza végleg, nagyon jó, talán még jobb is lett a kapcsolat így, ha lehet ezt mondani. Viszont miután mondta, hogy kint marad, így tulajdonképpen közel másfél év alatt egyszer látnám. Mondtam neki, hogyha eldöntötte, hogy akkor végleg kint lesz, akkor megszakítom vele a kapcsolatot. Nem rosszindulatból, hanem mert én így ezt már nem akarom, az 5 hónap is sok volt, de több, mint egy évet nem akarok. Ha pedig beszélünk, akkor nem tudok tovább lépni, mert ugyanúgy szerelmesekként beszélünk és képtelen leszek mással valaha is kapcsolatot kialakítani. Én nem akarok barátságot, vagy ilyesmit, tudom, hogy sose tenném túl magam rajta és szenvednék. Ő viszont ezt nem akarja elfogadni és nem is akar erről beszélni. Ha kérdezem, hogy döntött, tereli a témát, nem válaszol, ebből tudom, hogy kint marad, ismerem ezt a viselkedését. De jobbnak látom így, ő szeret kint, én sosem ménnék utána és nagyon haragudnék rá, ha kizárólag miattam jönne haza. Ti mit tennének? Iszonyúan fáj, hogy ezért lesz vége és soha többé nem látom, pedig együtt terveztük a jövőnket.
2017. jan. 24. 10:29
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Hát annó az exem szintén külföld miatt hagyott itt,szó nélkül. Annyit se mondott ,hogy várjam vagy ne! Így éltem tovább az életem. Eljött a nap ,amikor hazajött,és sorsszerűen találkoztunk. Csókolóztunk. És nem tudom mi lesz,ha visszajön,mert nem állapodtunk meg semmibe.
2017. jan. 24. 10:37
 2/28 anonim ***** válasza:
En ezt nem ertem... ti ezert a kapcsolatert picit sem tettetek. Wizzairol hallotatok mar? 3-4 ezer forintert megy Londonba, pont ezert mert baromi sok magyar el kint. Tehat eleve nem ertem ezt a vegetalast, szoval bar elhiszem hogy most szomoru vagy, de ezert a kapcsolatert aztan nem kar.
2017. jan. 24. 10:44
 3/28 A kérdező kommentje:
Ez így még rosszabb, hogy szó nélkül. Én biztos szóba sem álltam volna vele, nem hogy csókolózzak. Mi sajnos tudom, hogy ebben az életben többé nem fogunk sehogysem összefutni, sem beszélni, így szinte olyan, mintha meghalt volna számomra. :(
2017. jan. 24. 10:45
 4/28 anonim ***** válasza:
8%
És az egyáltalán nem is opció, hogy te is kimenj vele? Ha olyan hű, de nagy a szerelem meg sírás-rívás van, akkor ez a minimum, aminek fel kellett volna merülnie.
2017. jan. 24. 10:46
 5/28 A kérdező kommentje:
Mi ilyet nem találtunk, kerestünk árakat és a legolcsóbb oda vissza 40 ezer volt. Nekem erre nincs pénzem olyan szinten, hogy hetekre kimenjek, hiszen tanulok, nem tudok elmenni. 1-2 napra pedig drága. Ő is pénz nélkül ment ki, rokonai tartottak el, most lett januárban munkája. Tudsz linkelni 4000 forintos oda vissza jegyet?
2017. jan. 24. 10:48
 6/28 A kérdező kommentje:
Nem opció, én soha nem szeretnék külföldön élni és 2 évem van még az egyetemből is. Ő sem akart kimenni, csak érettségi után nem tanult és nagyon nem is volt munkája, csak fekete. Ajándékba kapta a jegyet, hogy kicsit kimenjen, hogy milyen és most úgy néz ki bejön neki.
2017. jan. 24. 10:51
 7/28 anonim ***** válasza:
"Nem opció, én soha nem szeretnék külföldön élni..." - akkor ez eleve halott dolog. 4 ezer forint oda-vissza picit azert mar luxus lenne, de ha letoltod a wizzair appjat akkor akar most februar elejere is vannak 6-7 ezer forintos jegyek (meg kozben eleg gyakran vannak 20%-os akciok), szoval ha keresgeltek, szerveztek, akkor London 15 ezerbol siman megjarhato oda-vissza.
2017. jan. 24. 11:09
 8/28 anonim ***** válasza:

Nem szeretted öt eléggé, különben ez nem jelentett volna akadályt.

A párom Svájcban él, fél évig csak chateltünk, további fél évig ingázás (12 ora ut), háromhetente találkoztunk, és neürég költöztem ki. Én sem terveztem még pár éve eljönni otthonrol, de ez itt már nem volt kérdés többé, hisz szeretem, és igy lehet közös jövönk.

Unokabátyámék holland-magyar távkapcsolatbak indult, aztán a lány Mo-ra költözött, két gyerek, esküvö, és most meg Hollandiában élnek. Ha szeretsz valakit, nincs lehetetlen (meg amugy sem, csak tehetetlen).

De ne keseregj, meghoztál egy döntést, majd lesz más, aki szeretni fog (csak nehogy ö is inkább elvágyodjon abbol abbol a korrupt posványbol, ami otthon van).

2017. jan. 24. 11:14
 9/28 anonim ***** válasza:
Ennek a kapcsolatnak mar nagyon nagyon regen veget kellett volna vetni.....pontosan akkor amikor ő elment külföldre
2017. jan. 24. 11:15
 10/28 A kérdező kommentje:
Letöltöm. :) igen az a baj, hogy hiába megyünk egymáshoz pár havonta, évekig vagy örökre én nem akarom ezt az ingázást, meg ez így nem is kapcsolat, én jobban szeretek fizikailag is együtt lenni a párommal nem csak virtuálisan. Szeptemberben is gondolkodtam már ezen, hogy mi van, ha nem jön vissza, lehet már akkor el kellett volna egymástól köszönni végleg. :( Csak akkor ha felhoztam, vita volt belőle, hogy ő biztos, hogy vissza jön, ne aggódjak ennyit ezen.
2017. jan. 24. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!