Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan mondjam el neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés
Párommal 3 hónapja vagyunk együtt. Már nagyon rég óta barátok voltunk és egy rendezvény alkalmával jött oda hozzám elmondani mi érez. Megbeszéltük, hogy a barátságot nem szeretnénk elrontani, de próbáljuk meg. Az igazság az, hogy nagyon szeretem, de csak mint barátot. Erre az utóbbi időben jöttem rá. Viszont nem tudom hogy mondjam el neki, hogy a legkevésbé bántsa a dolog. Szerintetek?

2017. jan. 15. 16:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Úgy nem fogod tudni, hogy a barátságot ne nyomja szét. Ha nem jöttél volna össze vele, akkor talán megmenthető lett volna a barátság, de így, hogy szegény gyerek több éve szerelmes beléd, most teljesült a vágya, valószínű kicsattanóan boldog, és jön a kopp. Hát ezt nem lehet se szépen elmondani, könnyen megemészteni meg egyáltalán nem lehet. Te amúgy láttál bármi esélyt a kapcsolatra, vagy nem akartad megbántani?
2017. jan. 15. 16:52
 2/3 A kérdező kommentje:
igazából az elején még láttam benne esélyt. Nagyon rendes srác volt és tényleg figyelmes meg minden. Csak egyedül annyi a gond, hogy én mégse szerelemmel szeretem. Meg így, hogy kapcsolatban vagyunk, így derül ki, hogy mennyire is különbözünk sajnos :/ barátokként ilyen dolgokat észre sem vettem, de mostmár sajna igen
2017. jan. 15. 18:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Ezt ugyan igy előlehet adni. Fő az őszinteség.
2017. jan. 15. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!