Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 5 év együttlét után hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 év együttlét után hogyan mondjam el neki, hogy abba akarom hagyni? (többi lent) 20/L

Figyelt kérdés
Van egy párom,akivel már öt éve együtt vagyunk. Nekem ő volt az első,neki pedig én. Az első 3 évben olyan tökéletesnek tűnt minden.Azután,mintha valami eltört volna. Nem foglalkozott már velem annyit,nem beszélgettünk jókat és hosszasan, ráadásul a szexuális életünk is egyenlő a nullával. Igazából ez most is így van. Tavaly kezdtük az egyetemet és együtt lakunk egy albérletben.Eleinte úgy éreztem,hogy igen, minden újra tökéletes és szép. Úgy éreztem,hogy le tudnék élni vele egy egész életet. De már hónapok óta érzem,hogy egyszerűen nem tudom még elkötelezni magam senki mellet. Elvégre én is fiatal vagyok,és mégis csak ember. Nagy bűn az,ha másra is kíváncsi vagyok? Nem rég megismerkettem egy sráccal. Sokat beszélgettünk és sok közös van bennünk. Aztán egy napon bevallotta nekem,hogy szeret engem. Először azt mondtam neki,hogy ez nem jöhet össze,mert mást szeretek. De aztán mégtöbbet beszélgettünk és egyre inkább úgy éreztem,hogy szeretem őt. Sokat gondolok rá. Még akkor is,ha a párommal vagyok. Semmi olyat nem csináltunk...tehát nem csaltam meg. De nem tudom,meddig bírom visszatartani magamat. Ezért döntöttem úgy,hogy inkább végetvetek a kapcsolatnknak,még mielőtt elvesztem az eszem és ne adja isten,megcsalom. Nem akarok haraggal elválni tőle. Fontos mérföldkő az életemben és úgy akarok visszatekinteni a kapcsolatunkra,hogy szép és jó volt. Szóval a kérdésem nem arra vonatkozik,hogy hogyan szakítsak vele,sokkal inkább arra,hogy milyen módon. Nyilván mindent elmondok neki őszíntén. 5 év után már bőven eljutottunk arra a szintre,hogy felnőtt módjára,őszintén beszéljük meg a dolgokat. Akikkel történt már ilyen,legyenek szívesek leírnia történetet! Előre is köszönöm a segítséget!

2016. dec. 18. 13:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen helyesen látod a dolgot. Jó, hogy előbb ki alarsz lépni a kapcsolatból, mert van benned ennyi emberség. Ha már nem jó a szex, nem működik az egész, valószínűleg a párod is ezt érzi.

Teljesen érthető, ha húszévesen még "élni" szeretnél, főleg, hogy ez a kapcsolat nem működik (mondjuk nem tudom, mennyit tettetek azért, hogy működjön).

A legegyenesebb az, ha leültök ketten és elmondod neki, hogy ebben a kapcsolatban te már nem vagy boldog.

2016. dec. 18. 13:04
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen rendben van a szemléletmódod ezzel kapcsolatban. Egy ilyen helyzetet átélni biztosan sok rossz érzést vált ki, de ha így van ahogy most, akkor meg kell lépni ezt a lépést.
2016. dec. 18. 13:09
 3/12 A kérdező kommentje:
Nagyon nehéz lesz megtenni. De úgy gondolom,hogy érdemel annyit,hogy legalább őszinte legyek vele. Én két éve próbálom menteni a menthetőt. Kevés odafigyelést kapok tőle. Sokszor mondtam már neki,hogy változtasson ezen,de pár nap után megint ugyan az volt. És elfáradtam. Elegem van,hogy csak én küzdök. És ha már küzdeni kell,az már régen rossz. Nagyon fáj érte a szívem...de nem akarom elárulni se őt,se a kapcsolatunkat. Nekem ez az öt év mindig is szép emlék lesz.
2016. dec. 18. 13:14
 4/12 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem leírni,hogy az utóbbi 1,5 évben csak akkor foglalkozott különösen velem,ha szexelni akart.
2016. dec. 18. 13:23
 5/12 RRR ***** válasza:

te már eldöntötted....

tömören mond meg,hogy már nem szereted és érzed,hogy ő se téged

ne kínozzuk tovább egymást....és pont

2016. dec. 18. 14:51
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Jó fej a srác ,hogy annak ellenére hogy foglalt vagy bepróbálkozott nálad. Szakíts és gyere össze vele, de ne csodálkozz ha megcsal. Végülis mit lehet olyanról várni aki rárepül más nőjére?
2016. dec. 18. 15:37
 7/12 anonim ***** válasza:
Én csak arra lennék kíváncsi, hogy tudatosan kerestél el keresni mást, miközben kapcsolatban élsz, vagy teljesen véletlenül akadtál össze a másikkal suliban, akárhol? Ha előbbi, az kissé gerinctelen, még ha rossz is a kapcsolatod. Ha utóbbi, akkor pedig zárd le a jelenlegi barátoddal előbb, aztán kezdj bele másba. Mindenesetre mondok neked valamit: ilyen hosszú kapcsolat után nem ártana fél-1 évet egyedül lenni, kiszellőztetni a fejedet úgy, hogy addig még csak dugni sem dugj szexkapcsolatban. De te tudod...nem vagy lekésve semmiről 20 évesen.
2016. dec. 18. 15:55
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ne húzd az időt. Ne csináld így vele végig a karácsonyt. Ez sehogy se lesz könnyű.
2016. dec. 18. 15:56
 9/12 anonim ***** válasza:
" Tavaly kezdtük az egyetemet ........ Nem rég megismerkettem egy sráccal." ??????????
2016. dec. 18. 16:14
 10/12 A kérdező kommentje:
kedves 9-es! Mit nem értesz? Egyépként nem fogom sokáig húzni a dolgot és semmiképp se jönnék össze azonnal mással.
2016. dec. 18. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!