Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 év együttlét után hogyan mondjam el neki, hogy abba akarom hagyni? (többi lent) 20/L
Kérdező, a 9-es válaszoló nem értetlenkedik, csak trollkodik. :) Arra próbált rávilágítani az idézettel, hogy egyetemista létedre igen szarvashibákat vétettél nyelvtanilag az idézett mondatban.
Egyébként szerintem az új srácot ne keverd bele a dologba, a párodnak pedig, ha valóban tudtok felnőttként beszélni egymással, bátran elmondhatod, hogy azt érzed, kihűlt a kapcsolat, és már nem vagy szerelmes, szeretnél elköltözni tőle. (Nem tudom, melyikőtök nevén van az albérlet, de érdemes időt hagyni rá, hogy találjon másik lakást/lakótársat, ill. magadnak ugyanerre, ne toljatok ki egymással, ha el tudtok válni jó viszonyban.)
Viszont ne várd meg az ünnepeket ezzel. Tudom, azt szokták mondani, hogy nem "illik" előtte szakítani, mert szarul fogja magát érezni, de utána sokkal rosszabb - tudva, hogy az egész csak színjáték volt. Ismerősi körben pasikat az utóbbi sokkal jobban összetört.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!