Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 5 év együttlét után hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 év együttlét után hogyan mondjam el neki, hogy abba akarom hagyni? (többi lent) 20/L

Figyelt kérdés
Van egy párom,akivel már öt éve együtt vagyunk. Nekem ő volt az első,neki pedig én. Az első 3 évben olyan tökéletesnek tűnt minden.Azután,mintha valami eltört volna. Nem foglalkozott már velem annyit,nem beszélgettünk jókat és hosszasan, ráadásul a szexuális életünk is egyenlő a nullával. Igazából ez most is így van. Tavaly kezdtük az egyetemet és együtt lakunk egy albérletben.Eleinte úgy éreztem,hogy igen, minden újra tökéletes és szép. Úgy éreztem,hogy le tudnék élni vele egy egész életet. De már hónapok óta érzem,hogy egyszerűen nem tudom még elkötelezni magam senki mellet. Elvégre én is fiatal vagyok,és mégis csak ember. Nagy bűn az,ha másra is kíváncsi vagyok? Nem rég megismerkettem egy sráccal. Sokat beszélgettünk és sok közös van bennünk. Aztán egy napon bevallotta nekem,hogy szeret engem. Először azt mondtam neki,hogy ez nem jöhet össze,mert mást szeretek. De aztán mégtöbbet beszélgettünk és egyre inkább úgy éreztem,hogy szeretem őt. Sokat gondolok rá. Még akkor is,ha a párommal vagyok. Semmi olyat nem csináltunk...tehát nem csaltam meg. De nem tudom,meddig bírom visszatartani magamat. Ezért döntöttem úgy,hogy inkább végetvetek a kapcsolatnknak,még mielőtt elvesztem az eszem és ne adja isten,megcsalom. Nem akarok haraggal elválni tőle. Fontos mérföldkő az életemben és úgy akarok visszatekinteni a kapcsolatunkra,hogy szép és jó volt. Szóval a kérdésem nem arra vonatkozik,hogy hogyan szakítsak vele,sokkal inkább arra,hogy milyen módon. Nyilván mindent elmondok neki őszíntén. 5 év után már bőven eljutottunk arra a szintre,hogy felnőtt módjára,őszintén beszéljük meg a dolgokat. Akikkel történt már ilyen,legyenek szívesek leírnia történetet! Előre is köszönöm a segítséget!

2016. dec. 18. 13:00
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
7-esnek: Nem,nem tudatosan kerestem. Szaktársam a suliban. Tök véletlenül álltunk le beszélgetni. Aztán egyre többet beszélgettünk. Aztán egyszer csak bevallotta,hogy szeret. Én először elküldtem melegebbre,de aztán mégtöbbet beszélgettünk és én is megszerettem.
2016. dec. 18. 18:16
 12/12 anonim ***** válasza:

Kérdező, a 9-es válaszoló nem értetlenkedik, csak trollkodik. :) Arra próbált rávilágítani az idézettel, hogy egyetemista létedre igen szarvashibákat vétettél nyelvtanilag az idézett mondatban.

Egyébként szerintem az új srácot ne keverd bele a dologba, a párodnak pedig, ha valóban tudtok felnőttként beszélni egymással, bátran elmondhatod, hogy azt érzed, kihűlt a kapcsolat, és már nem vagy szerelmes, szeretnél elköltözni tőle. (Nem tudom, melyikőtök nevén van az albérlet, de érdemes időt hagyni rá, hogy találjon másik lakást/lakótársat, ill. magadnak ugyanerre, ne toljatok ki egymással, ha el tudtok válni jó viszonyban.)

Viszont ne várd meg az ünnepeket ezzel. Tudom, azt szokták mondani, hogy nem "illik" előtte szakítani, mert szarul fogja magát érezni, de utána sokkal rosszabb - tudva, hogy az egész csak színjáték volt. Ismerősi körben pasikat az utóbbi sokkal jobban összetört.

2016. dec. 19. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!