Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Motorsport kérdése:
Hibáztam, jóvá tenném, de már késő (? )
Figyelt kérdés
Lassan két éve ismerkedtem meg a volt barátnőmmel. Egy nagyszerű emberre leltem benne, őszinte, megbízható, erkölcsös.. stb., e mellett dekoratív és egy harcos szíve van... szóval csupa jó tulajdonsága van. Mikor megismerkedtünk még nem hevertem ki teljesen az előző kapcsolatom, pedig akkor már vagy fél éve nem beszéltem az előző partnerrel. Nagyon szerelmes voltam abba a lányba, de a rózsaszín köd elvette az eszem és semmiben sem hasonlított a következőre barátnőmre. Nem sok pozitív tulajdonságot tudok mondani rá, a lényeg, hogy nagyon megviselt és szerintem még élvezte is, hogy fájdalmat okozott. Ő volt egyébként a legelső kapcsolatom. Visszatérve megismertem ezt a lányt, Ő mindenért kárpótolt! Végtelenül törődött velem, nagyon jól esett tőle minden, azt éreztem begyógyítja minden sebem, amit a korábbi okozott. Jól alakultak a dolgaink, de fogalmam sincs miért, a szerelem része részemről kezdett laposodni, és valamiért még mindig gondoltam a régire. Hiányzott a régi iránt érzett kőkemény szerelem. Ez teljesen megpecsételte a kapcsolatunkat, érezte, hogy valami nem oké, én pedig őszintén elmondtam mit érzek, tudván hogy elveszthetem az őszinteségemmel, de tudtam jól, hogy nem akarom elveszteni mert nincs ilyen lány minden bokorban. Mondtam, hogy ezt érzem, és azt hogy iránta nem 100%-os a szerelem része, de nem akarom, hogy elhagyjon. Nem is tette, hitt bennünk és én is. Ettől függetlenül meg meg ingott a dolog, nem tudom, kb. 2 havonta. Őt bántotta a tudat, hogy nem teljesen kölcsönös a kapcsolatunk, engem is, de nem tudtam ellene mit tenni. Egyszerre éreztem, hogy fontos nekem és egyszerre azt, hogy nem. Ezért ugyan mindig őszinte és hűséges voltam hozzá, de sajnos nem figyeltem rá eléggé soha sem, nem törődtem vele eleget, nem adtam meg neki mindent, pedig megérdemelte volna. Keveset adtam az időmből, mert nagyon sokat dolgoztam (amit szeretek, mármint a munkámat és motivált vagyok benne, vannak céljaim) és fáradtan sokszor nem foglalkoztam Ő vele eleget. Kevés volt a közös program, kevés volt a közös élmény. Ez így a végére tönkre tette a kapcsolatot, figyelmeztetett elégszer, de önző barom módjára nem foglalkoztam vele annyira, mert azt hittem szeret annyira, hogy nem fog elhagyni. Végül mikor minden remény kiszállt belőle, elhagyott. Ideig óráig annyira nem is viselt meg, de ahogy teltek a hetek, később döbbentem rá mekkora barom állat vagyok, hogy hagytam elmenni, miközben tudatosult bennem milyen sokáig küzdött értünk. Hiányzik, azt kívánom bár csak jóvá tehetnék mindent, mert nincs nála nagyobb kincs, de nem hisz már bennünk. Kiderült, be is pasizott, ami külön mellbe vágott, mert nem mondta el nekem valamiért ami már három hete tart neki, pedig ugyan késve, de udvaroltam neki minden erőmmel, hogy adjon még egy esélyt és ne hagyjuk veszni a kapcsolatunkat. Nem tudom mennyire boldog most vele, azt állítja most, hogy velem nem volt boldog, de tudom hogy nagyon szeretett és szerelmes volt belém, és a világ egyik legboldogabb nője lett volna ha viszonzom az érzéseit és törődöm vele. És igazából még az érintett rosszul, hogy kb 21 hónapot voltunk együtt, szakításra rá 2-3 hétre rá már megvolt az új fiú, akivel már együtt alszanak mindennap stb. kérdeztem, hogy hogy tette túl magát ilyen gyorsan kettőnkön amire az volt a válasz, hogy már kapcsolat közben kezdte túl tenni magát, mert hiába próbálkozott egyre kevesebb hite maradt az egészben. Teljesen megértem őt. Nagyon marcangol bennem a tudat, hogy olyan embert veszítettem el aki így harcol értem, és teljesen átértékeltem a dolgokat, így hogy elvesztettem, ugyan későn, de rájöttem milyen fontos nekem. Könyörögtem neki hogy adjon egy utolsó esélyt, de nem adott, nem hisz már nekem/bennünk. Hiába megyek utána, egyre jobban távolodunk. Visszatérhet-e az életembe szerintetek ha hagyom élni a saját kis életét, vagy felejtsem el, hogy visszatér és együtt, kellő akarattal építhetünk valamit?
szerelmes volt beléd, ha a múltban nem tudtad viszonozni, eztán miért???
szerintem dehogy törődnél vele többet, max., amíg újra be nem cserkészed meg az elején még kicsit, aztán minden ismételné magát.
ahogy mondod, nincs minden bokorban ilyen nő, és nálad csak jobbat érdemel.
ne légy öncsaló, azért kaparsz most utána, mert nem találtál nőt magadnak azóta, és ha ló nincs, jó a szamár alapon sündörögsz utána.
de ez a lány nem csacsi, és kívánom neki, hogy nagyon boldog legyen egy olyan ffi. oldalán, aki őszintén szerelmes belé.. és az nem te vagy, kérdező! soha nem is voltál!
2017. jan. 12. 23:21
2/4 A kérdező kommentje:
kedves válaszoló! mindenre válaszoltál, csak arra nem, hogy ha szerencsém van visszajöhet-e, mert nem tudod rá a választ. Ellenben ítélkezni, engem még jobban lenyomni a lelkiismeret furdalás mocskába, jobban tudni mindent rólam/rólunk nagyon megy! képzeld el, emberek hibáznak és attól még nem kell, hogy szar ember legyen, csak egy régi trauma, egy rossz irányba sodródó út elvezetheti olyan helyre ami nem is Ő! és a vonzalom nem döntés kérdése! szerettem volna viszonozni, de sokszor nem ment! kellett nekem ez a vízválasztó szituáció, hogy 100%-ig tudjam értékelni. Bármilyen hülyén hangzik, ha kicsit hamarabb adja fel, de csak annyira, hogy egy utolsó neki futásra még marad ereje, akkor biztos vagyok hogy nem így állnánk most. Persze, nem akarok másra mutogatni, abszolút nem az Ő hibája. Az enyém. És azzal, hogy azt írod, ha nincs ló jó a szamár is, k*rvára tévedsz, ugyanis egyrészt nem ismerkedem, pont ennél a kapcsolatnál tanultam meg, hogy addig amíg nem tudok magamban végérvényesen lezárni az megpecsételi a következő kapcsolatot, másrészt csak Őt akarom! Hagy érezzem már én, hogy mit vagy kit akarok... Olyan választ szerettem volna hallani, hogy: ''igen láttunk már ilyet'', ''igen, a mi kapcsolatunk is így történt'', ''nem, egy nőben ha vége, akkor vége''.. stb., mert 22 évesen nem tudhatok mindent, de úgy látszik Te sem.
2017. jan. 13. 09:04
3/4 kolosszus22 válasza:
Egyet tehetsz, szakadj le róla! Azzal, hogy nyaggatod, csak a saját esélyeid rontod, minél jobban erőlködsz most neki, annál jobban távolodik tőled. Lépj tovább, nem most kellene kapálózni mikor késő. Az valóban fura, hogy ilyen gyorsan bepasizott, de az ilyen gyorsan összeszedett új pasikból, csajokból lesznek sokszor pótlékok sajnos. Aztán az is lehet, hogy érzelmileg már a kapcsolatotok alatt eltávolodott tőled annyira, hogy már inkább megkönnyebbülés volt neki a szakítás és tényleg nem érdekled már. Ki tudja, majd az idő eldönti.
Neked egy dolgod van, leszállni róla és hagyni a dolgokat a saját medrükben folyni és tovább lépni, idővel kiderül mi lesz...vagy megkeres téged később vagy nem, nem tudsz mit csinálni!
29F
2017. jan. 13. 09:25
4/4 A kérdező kommentje:
09:25, köszönöm a válaszod, per pillanat én is ezt látom a legjobb alternatívának
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!