Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan verjem ki a fejemből? Mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
Nos,a helyzet az hogy volt egy lány kb 1 éve akivel hogy is mondjam találkozgattam...Minden jól alakult egész addig az estéig amíg el nem szúrtam a dolgokat..Kicsit sokat ittunk és megtörtént a dolog...Utána a lány elrohant és soha többet nem láttam..Mióta haverom elmondta hogy azóta van neki párja egyszerűen nem tudok megnyugodni,mérhetetlen hiány érzetet érzek és csak arra tudok gondolni...Nagyon sokszor próbáltam már elfelejteni de egyszerűen nem megy...Mint egy betegség ami sose múlik el...Nem tudok ismerkedni emiatt,vagyis nem nagyon vagyok eljárkálós inkább egyedül de az is kissé unalmas már...Persze értem én hogy az élet megy tovább de azt érzem hogy nálam azóta is áll...Arra is gondoltam hogy egy kis környezet változás jót tenne de sajnos folyton folyvást rá gondolok és arra hogy nem tudok beszélgetni vele illetve megölelni.,.2016. dec. 2. 21:36
1/1 Missi_Key válasza:
miért nem rohantál utána....mostmár b*szhatod..
najó nem..elvileg sosem késő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!