Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem? Van esély a békülésre?
Egy hete szakított velem a barátom. Nagyon hülyén viselkedtem, féltékeny voltam és megpofoztam, de már nagyon bánom... Aztán szakított velem, hogy egyedül akar lenni, szeret engem, de ezt már nem bírja... Sírt ő is... Bocsánatot kértem és próbáltam volna megbeszélni, de ő nem akarta...
Ez történt 8 napja, de még mindig nem vette le a közös képeinket a facebookról meg még mindig kapcsolatban van velem...
Az egyik haverjának a tesója amúgy jó barátnőm, ő annyit kiderített, hogy az volt-barátom és a haverja beszélgettek, hogy most mi lesz velünk, hogy én most vissza fogom-e könyörögni magam? A volt-barátom meg azt mondta neki, hogy mit tudja ő, lesz_rja, és mondta, hogy a múltkor már bocsánatot kértem tőle, de ő szakított. Meg hogy mióta szakítottunk, azóta cigizik, iszik, de nem csajozik.
Van még esélyem szerintetek? Mit érezhet most? Időnként van hogy ír nekem, de csak pár szót, meg szomorú fejeket küld. Mit tegyek? Adjak időt neki?
Ha még kapcsolatban van a FÉSZBÚKON, és közös képeitek még fent vannak a FÉSZBÚKON, akkor 100%, hogy hihető. Miért kell egyből a szaros facebookkal összekötni mindent? Tessék már elfelejteni az interneten élést!!!! Férfiből van (fiú), nem az lesz az első dolga, hogy mindent törölgessen. Egy kislány bizonyára ezt tenné.
Kérdéses, hogy mennyi ideig voltatok együtt. Mennyi idősek vagytok? Lehetséges, hogy lenne esélyed. Nem volt szép, amit csináltál, de hát emberek vagyunk - hibázunk, ami megbocsájtást nyer, ha "vezeklünk". Hagyj neki időt, és majd ő eldönti, hogy mit akar. Ne légy tapadós, mert attól a pasik menekülnek. Meg kell tanulni egy férfi/fiú agyával gondolkodni.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!