Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek jól tettem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jól tettem?

Figyelt kérdés

Volt egy előzmény :

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parkap..

Este próbáltam vele beszélni, hogy szerintem ez sok, és hogy így nem lesz jó... higgadtan kezelte, elmondta, hogy neki nem tűnik soknak mert ugye a gép előtt nem úgy telik az idő.

Mondta, hogy megmutat a telefonján valami játékot, megnéztem, kipróbáltam, visszaadtam neki. Elkezdett vele játszani, azzal a címszóval, hogy "ilyeneket lehet rajta csinálni, meg így kell stb "

Jó, megnéztem. Lejátszotta, de nem tette le. Elkezdtem nézni a tvt, hátha észreveszi magát. De nem... :)

Utána szóltam neki, hogy nem akarja letenni esetleg?

Annyit mondott, hogy ezt lejátssza és leteszi.

Nem így lett. Játszott még párat..

Utána letette.

Mondtam neki, hogy nem úgy volt, hogy 1 és leteszi?

És bocsánatot kért, hogy igazam van ne haragudjak...

Ma eljöttem tőle 11 körül, de mondtam neki, hogy akkor megbeszéltük, hogy ma a kedvencét főzzük együtt.

De már megint a gép előtt ült én pedig itt vártam, hiába beszéltük meg.

Így megmondtam neki, hogy hagyjuk inkább, éljen a számítógépnek akkor....

2017. jan. 7. 17:34
 1/6 anonim ***** válasza:

Nagyon jól tetted!!!!!!!

Egy ilyen kocka bu..zi mellett én 1 napot nem birtam volna ki....

2017. jan. 7. 17:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Jól tetted! Egy ilyen kapcsolat nem éri meg...
2017. jan. 7. 18:27
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát,az én barátom is játszik.

Az elején nehezen viseltem én is, aztán rászoktatott engem is.. :D Így van, hogy együtt játszunk, meg a haverjaival, de legalábbis már könnyebben tolerálom, ha nem egyből hagyja abba, vagy ráhagyom, ha játszik még egy kört. Ez is egy hobbi.

Tehát mondjuk este 8-ra átmegy és ott is alszik nálad?

Ő mikor ér haza melóból? Mert az sem mindegy, ha 6-ig van, és mondjuk fél 7-re ér haza. Egy-2 óra játék azért jól esik egy nap. Pl az egyik multiplayer játéknál átlag 45 perc egy kör ( ez lehet rövidebb-hosszabb is.) Ha csapatjátékról van szó, gondolom ott vannak a haverjai is, és úgy nehéz néha elszakadni, pláne ha mondják hogy " na már, maradj még egy körre". De nem tudom, a te párod melyiket nyomja ilyenkor. :D

Ha erre a 2 kérdésre még válaszolsz, az még érdekes tényező lehet.

25N

2017. jan. 7. 19:53
 4/6 anonim ***** válasza:

A 2 kérdés:

- hány órára ér haza, hogy csak este 8-ra megy át?

- Multiplayerrel játszik, vagy mondjuk olyannal, amit bármikor abbahagyhat?

Mondjuk ettől függetlenül az, hogy megbeszéltétek a programot, és nem jött át, arra ez nem mentség. Itt már tényleg olyan szagú a dolog, hogy ellustult és nem hajlandó eleget foglalkozni a kapcsolattal. Mert itt már nem csak "egy plusz körről" van szó, ha át sem dugta az orrát hozzád.

2017. jan. 7. 19:57
 5/6 A kérdező kommentje:
Bármikor abba lehet hagyni, annyi a lényeg, hogy minél többet fejlődjön..
2017. jan. 7. 21:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok:

Úgy látom ez már folyamatos probléma volt, szóval valószínűleg jól döntöttél.

2017. jan. 8. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!