Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól tettem?
Volt egy előzmény :
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parkap..
Este próbáltam vele beszélni, hogy szerintem ez sok, és hogy így nem lesz jó... higgadtan kezelte, elmondta, hogy neki nem tűnik soknak mert ugye a gép előtt nem úgy telik az idő.
Mondta, hogy megmutat a telefonján valami játékot, megnéztem, kipróbáltam, visszaadtam neki. Elkezdett vele játszani, azzal a címszóval, hogy "ilyeneket lehet rajta csinálni, meg így kell stb "
Jó, megnéztem. Lejátszotta, de nem tette le. Elkezdtem nézni a tvt, hátha észreveszi magát. De nem... :)
Utána szóltam neki, hogy nem akarja letenni esetleg?
Annyit mondott, hogy ezt lejátssza és leteszi.
Nem így lett. Játszott még párat..
Utána letette.
Mondtam neki, hogy nem úgy volt, hogy 1 és leteszi?
És bocsánatot kért, hogy igazam van ne haragudjak...
Ma eljöttem tőle 11 körül, de mondtam neki, hogy akkor megbeszéltük, hogy ma a kedvencét főzzük együtt.
De már megint a gép előtt ült én pedig itt vártam, hiába beszéltük meg.
Így megmondtam neki, hogy hagyjuk inkább, éljen a számítógépnek akkor....
Nagyon jól tetted!!!!!!!
Egy ilyen kocka bu..zi mellett én 1 napot nem birtam volna ki....
Hát,az én barátom is játszik.
Az elején nehezen viseltem én is, aztán rászoktatott engem is.. :D Így van, hogy együtt játszunk, meg a haverjaival, de legalábbis már könnyebben tolerálom, ha nem egyből hagyja abba, vagy ráhagyom, ha játszik még egy kört. Ez is egy hobbi.
Tehát mondjuk este 8-ra átmegy és ott is alszik nálad?
Ő mikor ér haza melóból? Mert az sem mindegy, ha 6-ig van, és mondjuk fél 7-re ér haza. Egy-2 óra játék azért jól esik egy nap. Pl az egyik multiplayer játéknál átlag 45 perc egy kör ( ez lehet rövidebb-hosszabb is.) Ha csapatjátékról van szó, gondolom ott vannak a haverjai is, és úgy nehéz néha elszakadni, pláne ha mondják hogy " na már, maradj még egy körre". De nem tudom, a te párod melyiket nyomja ilyenkor. :D
Ha erre a 2 kérdésre még válaszolsz, az még érdekes tényező lehet.
25N
A 2 kérdés:
- hány órára ér haza, hogy csak este 8-ra megy át?
- Multiplayerrel játszik, vagy mondjuk olyannal, amit bármikor abbahagyhat?
Mondjuk ettől függetlenül az, hogy megbeszéltétek a programot, és nem jött át, arra ez nem mentség. Itt már tényleg olyan szagú a dolog, hogy ellustult és nem hajlandó eleget foglalkozni a kapcsolattal. Mert itt már nem csak "egy plusz körről" van szó, ha át sem dugta az orrát hozzád.
Utolsó vagyok:
Úgy látom ez már folyamatos probléma volt, szóval valószínűleg jól döntöttél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!