Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jól tettem, hogy elküldtem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tettem, hogy elküldtem az exem?

Figyelt kérdés

Ő szakított velem,én próbáltam visszaszerezni,barátkozni vele,de elzavart,hogy ő nem akar a barátom lenni,se semmi.

Tényleg tök sokat próbálkoztam,egy csomószor megaláztam magam,de úgy voltam vele,hogy nem érdekel,mert szeretem.

Most,mikor tényleg lezártam,jól voltam,eszembe se jutott,rám írt,hogy mi van velem. Normális,aranyos voltam,bár a beszélgetés rossz volt,mert folyamatosan kattogtam,hogy mit írhatok,amit nem fog félreérteni,aztán egyszercsak nem válaszolt és eltűnt. Tök semleges,hétköznapi témák voltak.

Aztán utána alibiből írt rám,amiért felesleges volt. Itt próbáltam kedves lenni,beszélgetésbe elegyedni,de semmit nem írt..

Minek ír rám,ha úgyse érdeklem és nem akar beszélgetni se? Ha nem érdeklem,ne írjon,ha érdeklem,mutassa ki. Gondolom valaki lekoptatta,az egoját fényezte volna velem,hogy még mindig szaladok utána,érdekel,de nem ez történt..

Mindenki mondta,hogy csak szórakozik, és tudom én is..

Hiszen,ha akarna valamit,lépett volna.

Én megírtam neki,hogy ne keressen többet,úgysincs értelme,úgyse akar semmit tőlem,meg nem is érdeklem,én szeretnék teljesen továbblépni.De erre se írt semmit vissza.

Szeretem még valamilyen szinten,de én már nem fogok érte teperni,ha akar engem tegyen ő,ha nem akar meg hagyjon békén.. De már nem úgy szeretem,ahogy régen, azzal ahogy viselkedett velem szakítás után,valami megtört bennem..Igazából már csak azt látom egyre jobban,hogy jobb,hogy így alakult,mert ez nem az,amire vágyom..

2016. szept. 8. 09:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Meg is válaszoltad magadnak a kérdést.
2016. szept. 8. 09:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Most, hogy ez így megérett benned, szépen tiltsd le, és többé nem fog rádírogatni.

Én már az első után is ezt tettem volna, ha előtt azt mondta, hogy nem akarja tartani a kapcsolatot, és nem is érdeklem.

2016. szept. 8. 10:09
 3/8 A kérdező kommentje:

Hát bennem is bennem volt,hogy nem írok vissza,de jól esett,hogy keresett.

Az esne jól,ha végre azért írna,mert tényleg érdeklem,nemcsak szórakozásból,ha látnám,hogy megbánta.. De mivel ez nincs így és nem is akar semmit, feleslegesnek tartom,hogy a napjaimat tönkrevágja vele.

Meg ez,hogy válaszra se méltat,megerősítette bennem a helyes döntést. Bár nem vagyok tőle boldogabb.

2016. szept. 8. 10:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Keressél új párt, olyat, akivel boldog vagy, utána ez a csaj már abszolút nem fog érdekelni, eszedbe se jut.
2016. szept. 8. 10:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is jól tetted.

Érdemes lenne lezárni ezeket a játszmázásokat, nem kell vele keresni a továbbiakban sem a kapcsolatot.

A nete, emailben, facebookon, mindenféle üzenetküldőkön nem kell a rendelkezésére állni, azon is érdemes elgondolkodni, hogy az ilyen fórumokon törlöd vagy egyszerűen letiltod, nem adsz lehetőséget arra, hogy időről időre előhúzzon, mint a nyuszit a kalapból.

Nyilván személyesen is előfordulhat, hogy találkoztok, akkor azért az udvarias köszönés, 2-3 mondat váltása legyen a maximum, amit kommunikálsz vele.

Ha nem akarsz tőle semmit, akkor nem kell vele keresni a találkozási pontokat- élőben sem, virtuálisan sem.

Ez az igazi továbblépés.

A játszmázás, csetelgetés, kombinálgatás nem az.

Minden jót

39N

2016. szept. 8. 12:48
 6/8 anonim ***** válasza:
te vagy a lány ugye?
2016. szept. 8. 18:08
 7/8 A kérdező kommentje:

Lány vagyok.

De már nem aktuális a kérdés mert rájöttem hogy nagyon jól tettem azóta is leszar :D Biztos unatkozott amikor irt :D

2016. szept. 9. 11:18
 8/8 anonim ***** válasza:
És azóta mi történt Veled?:) Jobban vagy?
2017. júl. 22. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!