Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jól tettem, hogy letiltottam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tettem, hogy letiltottam?

Figyelt kérdés

Oké, nem klasszikus szakításról van szó, hiszen együtt sem jártunk soha. :D Van egy férfi, akivel kb. 8 hónapig skype-oltam, ismerkedtem - mivel messze lakik tőlem. Ez idő alatt 2x ígérte meg, hogy meglátogat, és mindkét alkalom úgy repült el, hogy egy szót sem szólt, hogy jön-e vagy sem. (Nem konkrét időpont volt megbeszélve, hanem mondjuk azt mondta, szept. 5 és 10 között jönne, erre 11.-én is úgy írt rám egy mizuval, mintha mi sem történt volna.) Egyszer megbocsátottam, most viszont, második alkalommal letiltottam, mert hiába szóltam neki hogy legalább azt tudassa, hogy NEM jön, csupán hallgatott, mint a sír... az okokról úgy szintén. Fenn tartotta a reményeimet 2x is, aztán becsapott.

Tudom, hogy így lesz jó, és nyilván nem volt ez párkapcsolat, de nagyon jól egymásra hangolódtunk, és minden egyes nap beszélgettünk. Ez hiányozni fog, de nem akarok pusztán online kapcsolatot, ez nevetséges. :(

21L

2016. nov. 26. 22:45
 1/9 anonim ***** válasza:
70%

Jól tetted.

Vár a való élet.

Szintén 21/L

2016. nov. 26. 22:53
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Jol. Ne hagyd, hogy palimadarnak nezzenek
2016. nov. 26. 22:59
 3/9 anonim ***** válasza:
82%

Jól tetted, hogy letiltottad. Ebben nem volt sajnos semmi és jobb most mint sokkal később meglépni ezt.

23L

2016. nov. 26. 23:00
 4/9 A kérdező kommentje:
Így is fáj sajnos. :( Köszönöm a megerősítést.
2016. nov. 26. 23:03
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Jezus, honnan akart ez jonni, hogy ennyire nem ert ide? Gyalog Nepalbol? De amugy jol tetted.
2016. nov. 26. 23:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is jól tetted, az ilyen csak hitegeti az embert (vagy ami rosszabb, te egyáltakán nem érdekelted,csak az unalmas perceinek az elütésére voltál jó neki).. persze hogy kezdetben hiányozni fog, mert màr megszoktad, de biztos hogy előbb-utóbb fogsz találni valakit,akivel talán még élőben is jól egymásra hangolódhattok.. addig meg foglald le magad valamivel :)
2016. nov. 26. 23:20
 7/9 anonim ***** válasza:

Lehet még nem állt készen a találkozóra :)

De igazából szíved jóga mit csinálsz.

2016. nov. 26. 23:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Milyen érdekes. Én közel 3 hónapig minden nap beszélgettem egy lánnyal a neten, igaz, hogy Skype hangbeszélgetés csak heti 1-2x volt, de az minimum 2,5-3 órás, és emellé minden este órákig chateltünk Hangoutson. Én akartam talizni vele, de ő nem, mint kiderült később, csak amolyan netes lelki társat keresett magának, hogy tegyem a kopaszok közé. Nagyon megszívatott, amikor kiderült, hogy ő nem gondol ebbe semmi komolyat és én is elkezdtem már akkor gyanakodni, hogy tuti mással beszélget, szépen összevesztünk és letiltott Facebookon. :D Csak nevetek rajta, hogy mindig ilyen érzelmi sérült komolytalan 3,14csákba futok bele. Ezért is tettem le mindennemű netes ismerkedésről, mert tudom, hogy a vége úgyis mindig szopóroller.
2016. nov. 27. 00:10
 9/9 anonim ***** válasza:
legalább nem pazarlod rá az energiádat
2016. nov. 27. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!