Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne próbálkoznom a volt menyasszonyomnál?
5 hónapja szakított velem. Békében váltunk el. Nem volt megcsalás és egyikünknek sincs új kapcsolata. A szakítás óta nem találkoztunk.
Én még mindig szeretem. Mostanában azon gondolkozom, hogy beszélnék vele, elmondanám neki, hogy még mindig szeretem és nem próbálkoznánk-e meg "felújítani" a kapcsolatunkat. Persze nem úgy gondolom, hogy folytassuk onnan ahol abbahagytuk, hanem szépen lassan felépíteni újra.
Van értelme ennek, vagy próbáljak meg túllépni rajta?
Ki mit javasol?
Saját kapcsolatomból kiindulva azt mondom semmi értelme újramelegíteni egy kapcsolatot.
De lehet nálatok működne, te tudod voltak e nagyobb gondok vagy sem. Egy próbát megér ha tényleg szeretnéd.
Ha viszont meg sem próbálod akkor lehet sokáig azon fogsz kattogni miért nem próbáltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!