Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Érdemes lenne próbálkoznom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lenne próbálkoznom a volt menyasszonyomnál?

Figyelt kérdés

5 hónapja szakított velem. Békében váltunk el. Nem volt megcsalás és egyikünknek sincs új kapcsolata. A szakítás óta nem találkoztunk.

Én még mindig szeretem. Mostanában azon gondolkozom, hogy beszélnék vele, elmondanám neki, hogy még mindig szeretem és nem próbálkoznánk-e meg "felújítani" a kapcsolatunkat. Persze nem úgy gondolom, hogy folytassuk onnan ahol abbahagytuk, hanem szépen lassan felépíteni újra.

Van értelme ennek, vagy próbáljak meg túllépni rajta?

Ki mit javasol?

2017. jan. 1. 17:56
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
ha úgy érzed, hogy még mindig szereted és ez nem csak egy kapálózás mert nem akarsz egyedül lenni, akkor szerintem egy próbát megér, hogy beszélsz vele.
2017. jan. 1. 18:05
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne vadidegenek mondják meg. Te tudod, ha vágysz rá akkor egy próbát megér ha szeretnéd. Gondolom az ünnepek előhozták a közös élményeket, de gondolj az okára is hogy miért lett vége.
2017. jan. 1. 18:06
 3/21 anonim ***** válasza:
68%
Lépj túl. Az újrakezdés soha nem működik.
2017. jan. 1. 18:06
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nagyban függ attól is, hogy miért szakítottatok?
2017. jan. 1. 18:16
 5/21 anonim ***** válasza:
Üljetek be valahova,kettőn áll a vásár.
2017. jan. 1. 18:17
 6/21 A kérdező kommentje:

Nem az ünnepek hozták elő bennem. A szakítás óta így gondolom ezt. De nem zaklattam sosem ezzel az újrakezdés dologgal. A szakítás óta ez lenne az első ilyen lépésem.

Annyit mondott anno, hogy már nem érzi azt, hogy tennie kellene ezért a kapcsolatért. Mikor rákérdeztem, hogy miért vagy hogy nem szeret-e már, nem válaszolt.

Szerintem az lehetett a fő oka, hogy nehezen szántam el magam az összeköltözésre, amit megelégelt (szakítás után 1 hónappal egyedül külön költözött a szüleitől). Pluszban az anyja nem kedvelt nagyon (fogalmam sincs hogy miért) és folyamatosan duruzsolt a volt menyasszonyom fülébe.

Ezek a tények :)

2017. jan. 1. 18:17
 7/21 anonim ***** válasza:

Egy próbát megér, de ha nem akar már veled lenni,akkor muszáj lesz elfogadnod és tovább lépned.

Én próbáltam egyébként ilyen újramelegített káposztát..Ugyanazok a problémák jöttek elő,mint ami miatt először szakítottunk.

De olyan is van az ismerőseim között,akik újra megpróbálták és már házasok,gyerek is van.

1 próbát megér,de ha nem akar találkozni se,akkor ne erőltesd.

2017. jan. 1. 18:23
 8/21 anonim ***** válasza:
Egyébként honnan veszed,hogy nem volt azóta senkije?
2017. jan. 1. 18:24
 9/21 A kérdező kommentje:
Én nem azt mondtam, hogy nem volt senkije (mert akár egyéjszakás kalandja is lehetett), hanem azt hogy nincs kapcsolatban.
2017. jan. 1. 18:28
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem kellesz neki felesleges erőltetned magad. Én a helyedben se kezdeném zaklatni, és a párod helyében meg szóba se állnék veled.
2017. jan. 1. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!