Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne próbálkoznom a volt menyasszonyomnál?
5 hónapja szakított velem. Békében váltunk el. Nem volt megcsalás és egyikünknek sincs új kapcsolata. A szakítás óta nem találkoztunk.
Én még mindig szeretem. Mostanában azon gondolkozom, hogy beszélnék vele, elmondanám neki, hogy még mindig szeretem és nem próbálkoznánk-e meg "felújítani" a kapcsolatunkat. Persze nem úgy gondolom, hogy folytassuk onnan ahol abbahagytuk, hanem szépen lassan felépíteni újra.
Van értelme ennek, vagy próbáljak meg túllépni rajta?
Ki mit javasol?
Nem az ünnepek hozták elő bennem. A szakítás óta így gondolom ezt. De nem zaklattam sosem ezzel az újrakezdés dologgal. A szakítás óta ez lenne az első ilyen lépésem.
Annyit mondott anno, hogy már nem érzi azt, hogy tennie kellene ezért a kapcsolatért. Mikor rákérdeztem, hogy miért vagy hogy nem szeret-e már, nem válaszolt.
Szerintem az lehetett a fő oka, hogy nehezen szántam el magam az összeköltözésre, amit megelégelt (szakítás után 1 hónappal egyedül külön költözött a szüleitől). Pluszban az anyja nem kedvelt nagyon (fogalmam sincs hogy miért) és folyamatosan duruzsolt a volt menyasszonyom fülébe.
Ezek a tények :)
Egy próbát megér, de ha nem akar már veled lenni,akkor muszáj lesz elfogadnod és tovább lépned.
Én próbáltam egyébként ilyen újramelegített káposztát..Ugyanazok a problémák jöttek elő,mint ami miatt először szakítottunk.
De olyan is van az ismerőseim között,akik újra megpróbálták és már házasok,gyerek is van.
1 próbát megér,de ha nem akar találkozni se,akkor ne erőltesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!