Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne próbálkoznom a volt menyasszonyomnál?
5 hónapja szakított velem. Békében váltunk el. Nem volt megcsalás és egyikünknek sincs új kapcsolata. A szakítás óta nem találkoztunk.
Én még mindig szeretem. Mostanában azon gondolkozom, hogy beszélnék vele, elmondanám neki, hogy még mindig szeretem és nem próbálkoznánk-e meg "felújítani" a kapcsolatunkat. Persze nem úgy gondolom, hogy folytassuk onnan ahol abbahagytuk, hanem szépen lassan felépíteni újra.
Van értelme ennek, vagy próbáljak meg túllépni rajta?
Ki mit javasol?
Én azt mondom egy próbát megér. Beszélj vele és majd eldől hogyan tovább. A bizonytalanság a legrosszabb dolog.
5 év csak 5 év.
Sok sikert!
Én eddig is elfogadtam, mert mint ahogyan leírtam egyszer sem zaklattam meg sírtam, hogy jöjjön vissza. Csak eltelt fél év és én még mindig úgy gondolom, hogy meg lehetne ezt a kapcsolatot javítani és meg kell próbálnom.
Tennem kell érte. Persze ha nemet mond, akkor nem. Egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!