Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Érdemes lenne próbálkoznom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lenne próbálkoznom a volt menyasszonyomnál?

Figyelt kérdés

5 hónapja szakított velem. Békében váltunk el. Nem volt megcsalás és egyikünknek sincs új kapcsolata. A szakítás óta nem találkoztunk.

Én még mindig szeretem. Mostanában azon gondolkozom, hogy beszélnék vele, elmondanám neki, hogy még mindig szeretem és nem próbálkoznánk-e meg "felújítani" a kapcsolatunkat. Persze nem úgy gondolom, hogy folytassuk onnan ahol abbahagytuk, hanem szépen lassan felépíteni újra.

Van értelme ennek, vagy próbáljak meg túllépni rajta?

Ki mit javasol?

2017. jan. 1. 17:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Egy próbát megérhet.
2017. jan. 1. 19:16
 12/21 A kérdező kommentje:
Egyelőre többen mondjátok azt, hogy egy esélyt megér a történet.
2017. jan. 1. 19:21
 13/21 anonim ***** válasza:
Mennyi ideig voltatok együtt? Hány évesek vagytok?
2017. jan. 1. 19:25
 14/21 A kérdező kommentje:
27 vagyok és ő is. 5 és fél évet voltunk együtt. Eljegyzés is volt.
2017. jan. 1. 19:36
 15/21 anonim ***** válasza:
Miért nem akartál összeköltözni vele?
2017. jan. 1. 19:39
 16/21 A kérdező kommentje:
Akartam én, csak jobbnak láttam anyagilag megerősödni először, és aztán belevágni ebbe (albérletbe nem akartunk menni). Viszont ő már nagyon akart szabadulni otthonról. Jövőre benne lettem volna, de azt már nem várta meg....
2017. jan. 1. 19:42
 17/21 anonim ***** válasza:

Én azt mondom egy próbát megér. Beszélj vele és majd eldől hogyan tovább. A bizonytalanság a legrosszabb dolog.

5 év csak 5 év.

Sok sikert!

2017. jan. 1. 20:28
 18/21 anonim ***** válasza:
Írd le, mik voltak a problémák. Mindent, ami volt. Őszintén. Azt is, amiről úgy gondolod, te cseszted el. És írd le azt is, hogyan terveznéd ezeket megjavítani. Utána gondold át, megéri-e. Ha úgy döntesz, igen, akkor próbáld meg, hátha akarja még. Ha nem, azt tartsd tiszteletben, de egy próbát megér. A párommal mi is szakítottunk sgy rövid időre, ugyanezt csináltuk mind a ketten és úgy döntöttünk, megéri újra megpróbálni. Csak tényleg fogadd el, ha nemet mond.
2017. jan. 1. 20:38
 19/21 A kérdező kommentje:

Én eddig is elfogadtam, mert mint ahogyan leírtam egyszer sem zaklattam meg sírtam, hogy jöjjön vissza. Csak eltelt fél év és én még mindig úgy gondolom, hogy meg lehetne ezt a kapcsolatot javítani és meg kell próbálnom.

Tennem kell érte. Persze ha nemet mond, akkor nem. Egyértelmű.

2017. jan. 1. 20:46
 20/21 anonim ***** válasza:
Majd ha lennél olyan kedves, megírnád, hogy mi lett a végkimenetele a dolognak?: )
2017. jan. 1. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!