Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék ismerkedni és milyen helyeken kéne próbálkoznom?
Elsőre lehet egy kicsit unalmasnak tűnök. Nem járok bulizni, sem baráti társaságokba sem. Vannak barátaim, de senkivel sem vagyok jóban igazán és ők is inkább zárkózottabbak. Én szeretek eljárni helyekre, rendezvényekre, edzésekre, konferenciákra, de ezek többnyire elég fiús témák. És bár lehet unalmasnak tűnök, de sokszor mintha folyton pörögnék.
Egyetemre járok, már lassan végzek. Vannak céljaim és nem csak úgy élni akarok a nagy világba. A szabadidőmet is szeretem hasznosan tölteni, vagy valami aktív kikapcsolódással.
És az a bajom, hogy nem tudom hogyan kéne ismerkednem. A szakmám elég fiús. A lányok akik vannak nálunk meg nagyon elkényeztetettek emiatt :)
Tapasztalatom sincs igazán ebben az ismerkedés dologban.
Tudnátok valami tanácsot adni, hogyan és merre kéne próbálkoznom?
Tényleg ennyire unalmas vagyok? Vagy ha ennyire keresztülnéznek rajtam a lányok, akkor a külsőmmel van biztos a baj?
Azt nem értem csak h van ennyi életképtelen egyetemsita manapság mert nem te vagy az egyetlen. Én nem járok és nem is jártam egyetemre de annyi nőm volt hogy meg sem tudom számolni konkrétan.
Oké magas vok és izmos meg sugárzik belőlem a férfiasság legalábbis a csajok szerint de ettől még kajakra nem értem. Elvileg 25 körül kéne legyél vagy ilyesmi namost ennyi idősen ennyire 0 élettapaszalt az elég durva sztem. Én se vok sokkal több mint te.
Ja meg maga a kérdés: Kérlekszépen bárhol, bulikban, belváros este, tele van fiatal cicákkal akik semmi másra nem várnak csak arra hogy valaki jól alájuk fűtsön ha érted mire gondolok. Sőt voltam vmi haverral ilyen egyetemi bulikon is, eltés csajok készek, meg az orovosisok is, bgf se semmi. Csodálom hogy ezekből kimaradtál.
Az elmúlt éveimben nekem nem sok szabadidőm maradt. Elég sok tanulnivalóm volt. (Véletlenül se szeretném, hogy félreértsd. Én nem nézek le senkit és nem azért mondom.)
Az a kevés szabadidő meg ami maradt, azt nem akartam bulizásra fordítani. Túl sok izmot építeni se tudtam még magamon, bár ezt most megpróbálom. Szóval amíg az embereknek a kötelező munka, sport meg a csajozás-bulizás volt, addig nekem volt a suli, utána meg tanulás+beadandók és örültem, ha jut időm valami sportra.
És nem is igazán érdekelnek a bulis lányok. Ahogy írtad, "rengeteg a buli, ahol a lányok várják, hogy valaki alájuk rakjon". Na most én ööööööö nem igazán ilyen lányra vágyom.
Vagy manapság már ez lett a sztenderd ismerkedési mód?
Igen, most lényegében itt állok 20akárhány évesen úgy hogy nem értem hogy mennek ezek a dolgok. És bocsánat, hogy blfsz egyetemistaként megkérdeztem, hogyan kéne ismerkedni :D
Utolsó, te mekkora paraszt vagy...
Kérdező, ne figyelj rá. Hasznos válaszokat is ad a kemény 27 százalékával...
Szerintem, egyszerűen csak régimódi vagy, és érettebb a korodnál. Valószínűleg sokkal intelligensebb is, mint az átlag. Ez nem baj, sőt nagyon jó dolog. :)
Legyél nyitott, és ne félj! Majd ki fog alakulni.
Társkeresőket felejtsd el, ott a férfi felhozatal is kb olyan, mint az első válaszoló.
Keress új társaságokat is, ne csak a megszokotthoz ragaszkodj.
Jófej vagy szal adok egykét tanácsot.
Szóval a legeleje: Én is egy normális barátnőt keresek ennek kb 7 éve xd nem viccelek. Nem találtam még olyat aki megfogott volna és akit meg akartam volna hallgatni. Vannak ilyen nők csak én valahogy még nem találtam mindezt úgy ráadásul h én baromi sokat csajzok. Jó az is benne van hogy magasak az igényeim de vagy top csajom lesz vagy semmijen és addig amig nem találok normálisat maradok a cicáknál.
Szóval a kérdésedre nincs egyenes válasz a hogyan meg a holra. Először is mik az igényeid, aztán mennyit érsz a nők szemében. Ez a két dolog mennyire fér össze egymással.
Ha nagyon noob vagy csajozás terén akkor először mindenképpen dugnod kéne megtanulni. Ez több szempontból is jó: Lesz önbizalmad, levetkőzöl egy csomó gátlást, ha sikerül alkalmi kapcsolatokat szerezned akkor már tudni fogod hogy a saját határaidat is ezáltal és még egyéb előnyök mint pl nagyon jól fogod magad érezni. Ha ez megvan és nyomtad neki egy ideig akkor kereshetsz kapcsolatot. Szerintem nem igazán éri meg hacsak nem a tökéletes nő a barátnőd, de kitudja te lehet kevesebbel is beérnéd.
Arra számíts hogy a nők párkapcsolati kérdésekben kb hasonlóan gondolkoznak mint én. Vagy a legjobb hapsi kell nekik vagy senki és inkább várnak a legjobbra. Szexre jó nekik egy ilyen bika mint én, de kapcsolatra csak olyat keresnek akinek van lóvéja. Nem kell milliárdokra gondolni de egy egészséges egzisztenciát elvárnak. Az hogy itt milyen más válaszokat kapsz nőktől ne foglalkozz majd vele, mert ha elkezdesz kint csajozni a világban rá fogsz jönni hogy minden szavam igaz. Nem a levegőbe beszélek meg poénból ennyi dolgot nem írnék le ugyebár.
Szal kezdésnek gondolkozz el ezeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!