Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem neten szoktam ismerkedni, de most van egy lány aki nagyon megtetszett egy közösségi oldalon. Nem kéne tovább próbálkoznom? 16/f
Figyelt kérdés
Írtam már neki egy levelet, arra nem válaszolt. Hívjam meg chatelni, amikor online vagy hagyjam inkább? Nagyon szimpatikus nekem és mostanában csak discoba tudtam ismerkedni, de az nem igazán jön be.2010. jún. 26. 13:25
1/3 anonim válasza:
Én sem vagyok nagy netes ismerkedő,de most pont olyan helyzetbe kerültem,hogy klasszikus módon nincs lehetőségem,és éltem a lehetőséggel,amikor kaptam egy közösségi oldalon egy mailt,hát válaszoltam.
Viszont,ha nem válaszol,akkor annak lekoptatás szaga van.Egy dolgot még megpróbálhatsz,az örök duma,ami eddig mindig bejött,ha az adott szitura alkalmazzuk:
"Nem feleségül kértelek, csak arra,h válaszolj!"
Ez akkora arcátlanság,h ezt nem fogja szó nélkül hagyni.Ha meg azt teszi,akkor nem érdemes vele többet foglalkozni.
2/3 anonim válasza:
Vagy az is lehet,hogy meg nem olvasta az uzit.mikor irtad?szerintem ha 2-3napon belul nem valaszol akkor hagyd..
3/3 A kérdező kommentje:
többször bejelentkezett azóta...
2010. jún. 26. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!