Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem érdemes próbálkoznom nagyon elhízott elég csúnya pasiként egy olyan nőnek aki Anna bál szépségversenyen indult 2 éve?
Esélyed sincs. Te vagy neki a cuki barát. Ha rám hallgatsz, többet "nem lesz időd" ebédelni vele.
Természetesen ha te vagy a főnök a cégnél, akkor más a helyzet. Bár ebben az esetben a kérdést sem tetted volna fel.
- Milyen pasira vágysz?
- Egy elhízott, ronda palira, aki ráadásul a beosztottam.
Ez egy jó alkalom arra, hogy érdemes legyen dolgozni a "jutalomért". Étkezz egészségesen, mozogj rendszeresen és a végén, ha nem leszel már nagyon elhízott, az arcod is változni fog, akkor lehet, hogy neki is vonzó lennél és akkor lehetne köztetek a dolog.
Azért írom, mert majdnem ebben a helyzetben voltam.
Csúnya csajnak hittem magam, pedig csak be volt hízva az arcom, hogy csúnyán fogalmazzak. Megtetszett egy fiú és elkezdtem tenni azért, hogy észre vegyen. Egy évembe telt, de megérte. Mondjuk a srác már akkor elég fura, nem voltam már a jó haverja többé. Úgy kezdett el kezelni, mint a csajokat akik egy alkalomra bejönnek neki. :D Szóval magam miatt viszont megérte. Sokkal jobban érzem magam. :p
lefogyni csak saját magad miatt...
semmi garancia, hogy megdughatod a csajt soványan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!