Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most így mi?! Fog még keresni? (Hosszú)
Nos, hat hete szakított velem az exem, igen nehezen jöttünk össze, sokáig se veled se nélküled kapcsolat volt, majd aztán komoly kapcsolat is lett belőle. Ez az egész ígx egy évig tartott. Maradjunk barátok, fontos vagyok neki elválás, majd másnap már az exlvel volt állítása szerint csak barátok.. aztán kiderült, hogy mégse, de exem ezt nem vállalja. Engem le us tiltott mindenhonnan, mert számon kértem, hogy miért hazudik a szemembe, rendes szakító indok sem colt, többször rákérdeztem, hogy a szóban forgó hölgyike e az ok, de mindig nem és felháborodás volt a válasz. A csaj persze mindent a csávóval posztol... A minap drága exem megkeresett, hogy találkozzunk, látni akar és, hogy a másikkal vége.. egész este azt hajtogatta, hogy nem tudom miért volt vele, de találkozzunk és elmondja.. én akkor épp erre nem értem rá, de reggel már a csaj vele posztolt, úgy, hogy ugye örökre vége... ez is számon lett rajta kérve és most is azt hajtogatja, hogy én semmit nem tudok és ez nem telefontéma.. miért mlndogatja ezt? Tényleg van valami vagy mit akar? Ha ő kell neki miért nem mondja ezt és zár le végleg???
20l 25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!