Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fog még keresni?
Figyelt kérdés
2 éves kapcsolatomnak vége. Már az eleje sem kezdődött jól mert a srác nem keresett engem és 1 héten 1x beszéltünk. Teltek a hónapok gyakrabban kezdtünk beszélgetni. Már volt hogy minden nap beszéltünk és végül minden hétvégén átmehettem hozzá (eddig nem mehettem) Múlthéten összevesztünk (tudni illik állandóan nyafogott, és ha nekem volt igazam akkor direkt úgy csinálta a dolgokat, hogy én voltam a rossz) Én szakítottam vele. Holnap után fogunk cuccot cserélni. Eddig nem is keresett se semmi. Fog még keresni engem egyáltalán? Mert én meg beszélném vele a dolgokat 21/L2016. márc. 22. 15:00
1/3 anonim válasza:
"mehettem"... édes jó Istenem! A kutyának engedünk vagy nem engedünk dolgokat! Az emberek szabadok. Ha nem ENGED be az életébe, akkor minek TUKMÁLOD magad? Unatkozol egyedül? NE akarj mással lenni, amíg egyedül nem jó! Ennek meg vége van, fogadd el, és fejezzétek be! Dolgozz magadon, hogy aztán párban is működni tudj! N32
2/3 anonim válasza:
Mi az kiscsaj, ő volt neked az első ezért ragaszkodsz hozzá ennyire? :)
Tanuld, meg hogy nem az lesz a férjed, akinek először lecoptad a farkát.
3/3 anonim válasza:
ma 18:00
Te mindenhova ilyen rossz indulatú kommenteket irsz? Nagyon magányos lehetsz,és persze nem csoda hogy egy pasinak se kellesz ilyen stilusal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!