Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt már hogy fel akartátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már hogy fel akartátok keresni egyik exeteket ha igen miért?

Figyelt kérdés

2016. jan. 25. 21:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
Joban vagyok szinte mindegyikkel, szoktunk idonkent beszelni.
2016. jan. 25. 21:55
 2/14 opened paradise ***** válasza:

Fura,de akire valamiért gondolok,az általában feltűnik.

Elmúlt félévben ez 3x sikerült.

Most még volt valaki,de ha ő keresne fel,hanyatt esnék.

2016. jan. 25. 21:57
 3/14 anonim ***** válasza:
Haverommal volt,mikor szakított barátnőjével és még nem volt senki a láthatáron akkor exek után kutatott :P Azért mert őket már ismerte valamelyest és volt köztük olyan akinél ő szúrta el a dolgokat. Velem még nem fordult elő :)
2016. jan. 25. 21:59
 4/14 anonim ***** válasza:
60%
Sokszor gondolok rá, hogy jó lenne.Mert most nincs senkim.Őket ismerem és valamilyen szinten szeretem is még őket, nem is váltunk el haraggal.Szinte biztos, hogy ha újra találkoznék bármelyikkel, ugyanott folytatnánk, ahol abbahagytuk .Bár nekik már van újabb kapcsolatuk.De eddig sem akadályozta őket, hogy van nekik újabb, simán átpártoltak hozzám.Nem akarok kapcsolatokat tönkretenni.De néha ők úgy hiányoznak :(
2016. jan. 25. 22:03
 5/14 anonim ***** válasza:

Volt.

Az egyiktől kölcsön kaptam egy könyvet, de még nem tudtam neki visszaadni, mikor lelépett mással, és vissza akartam adni a könyvét (másét sose tartom meg, a könyv számomra érték), de csak az anyját tudtam utolérni.

A másikkal eléggé problémás időszakban zárult le a kapcsolat, és beszélgetni akartam vele, hogy rendesen elsimítsuk. Ez sikerült néhány évvel a kapcsolat után.

2016. jan. 25. 22:06
 6/14 anonim ***** válasza:
mindegyikkel jóban szeretek lenni, úgyhogy igen, évente, párévente.
2016. jan. 25. 22:12
 7/14 anonim ***** válasza:
Én most tervezem felkeresni,csak még nem volt bátorságom hozzá. Azért mert szeretem. Hülyeség miatt számítottunk és nem tudtuk megbeszélni. 2x meglereset és újra akarta kezdeni de akkor megijedtem és akkor össze is voltam zavarodva. De most már tisztán látok. Kérdéses hogy akar és még 2 hónap után..
2016. jan. 25. 22:20
 8/14 anonim ***** válasza:
73%
Exekkel nem beszélgetek. Nem bonyolítom az életm. Az egy lezárt szakasz.
2016. jan. 25. 22:37
 9/14 anonim ***** válasza:
Volt, de semmi értelmét nem látom.
2016. jan. 25. 22:43
 10/14 anonim ***** válasza:
Két komolyabb kapcsolatom volt és én pl mindkettővel beszélek mai napig pedig most is van több mint egy éves kapcsolatom, valamiért én mindig "jóban" maradtam velük, remélem így lesz akivel most vagyok is
2016. jan. 25. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!