Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már ugy, hogy szakítás miatt meg akartatok halni?
Hát ez a lány megjárta melletted a poklok poklát. Ha tényleg szereted, akkor hagyd, had élje az életét békében és nyugalomban, mert megérdemelné.
Ne légy ennyire önző, és hagyd az önsajnálatot, magadnak köszönheted, hogy kiszeretett belőled. Viszont nincs jogod tönkretenni az életét, mert te egy önző dög vagy.
én már egyszer meg is haltam egy irtózatos hosszú kérdés olvasása közben, de már jól vagyok:)
őszintén: kevesebb érzelmet (anyagot), több gondolkodást. a te párod a fű ahogy nézem.
Ha ott van a szikra a szíve mélyén, akkor meg hagyd, legyen egy kis ideje, hogy lecsillapodjanak a szenvedélyek, érzelmek, kedélyek. Ez idő alatt szedd össze magad, mariskát felejtsd el, és térj észhez.
Az, hogy most azt mondod, hogy észhez tértél, megváltoztál, az még semmi. Ehhez idő kell neked is és neki is. Addig ő nevelgeti szépen a kisfiadat, te mész hozzá láthatásra és ha látja rajtad, hogy megváltoztál, ismét normális vagy, bármi lehet még köztetek.
Benne van a pakliban, hogy összejön valakivel, ezt sajna tudomásul kell venned. De ha ennyi időt kibírt melletted, akkor lehet, hogy még tényleg van valami érzelem a szíve mélyén.
Szóval, és tettel, ideje rendet raknod az életedben! Most is CSAK RAJTAD múlik!
Sajnos nekem, nagyon sok fűves ismerösöm volt az öcsém miatt. Viszont ti olyan kiszámíthatlanok vagytok, hogy az nem igaz. Ha plusz van önértékelési probléma, azt a fű ezt megsokszorozza.
Sajnos azt kell mondjam, hogy egyiktök sem felelőség teljes, fűvezel, és van egy gyereked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!