Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt már hogy fel akartátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már hogy fel akartátok keresni egyik exeteket ha igen miért?

Figyelt kérdés

2016. jan. 25. 21:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Volt.

Egyikükkel pont ma beszéltem egy kicsit, általános dolgokról. Havonta keressük egymást kb.

Másikkal pedig... Még csak másfél hete szakítottunk, miattam, én csesztem el... Beszéltünk utána 2 nappal, elvileg barátok maradtunk, de én nem így látom. Fáj, mert szeretem :(

2016. jan. 25. 23:45
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerencsére egyikkel sem találkoztam nagyon régóta.

Nincs az az isten, hogy én keressem őket.

Ezt a barátok maradunk dumát meg már akkor hülyeségnek tartottam, mikor az első dobott.

2016. jan. 26. 07:25
 13/14 anonim ***** válasza:
Egyszer előfordult. Számos kapcsolatom volt, egy kivételével mindegyikből én léptem ki. Ez az egy viszont életem nagy szerelme volt, és eszem ágában sem lett volna elhagyni. Ő szeretett ki belőlem egy fél év után. Akkoriban bizony sokszor megfordult a fejemben, hogy felkeresem.
2016. jan. 27. 14:06
 14/14 anonim ***** válasza:
Annyit még: évtizedekkel később megtudtam, hogy elvált, s noha én akkor már boldog házasságban éltem, nem tartottam ördögtől való gondolatnak, hogy újra kezdjem vele. Azóta is tudunk egymásról, de ennyi, nem több. Csupán sírig tartó szép emlék maradunk most már a másiknak.
2016. jan. 27. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!