Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes még keresni?
4 hónapja szakított velem a párom. Másfél évig voltunk együtt, voltak gondjaink, de szerintem megoldhatóak voltak. Ő egyszer csak egy sms-ben szakított (előtte való nap még mondta hogy én vagyok a mindene) sosem mondta meg hogy pontosan miért, ezután nyomtalanul eltűnt az életemből, az az sms volt az utolsó, azután nem hallottam róla. Eleinte kerestem, aztán feladtam.
Fáj, hogy csak így lelépett, sms-ben dobott ki, és nem tudom hogy pontosan miért. Nagyon szeretném megkérdezni tőle, hogy miért tette, nem tudom hogy keressem-e.
"Másfél évig voltunk együtt"
"egyszer csak egy sms-ben szakított"
Ezek után még te keresd? Másfél évet egy sms-el lezárt? Szerintem nincs miről beszélni.
2es válaszoló szituja velem is megvolt. Azóta bosszút álltam ahol/akik előtt lehetett megalaztam, megv*rtem. Egy eletre megtanulja talan a lecket, bar azota ugyanugy qrvul szoval ketlem.
A bosszu engem megnyugtatott, fajdalmak elmultak, el is felejtettem szinte az egeszet. Pedig 2 ev volt. O meg paranoas lett, de meg is erdemli mert arulog*cil*tyo volt, akinek egy idegen dzsuvas fsz fontosabb volt, aki 1honap utan kukazta :D
Victory,glory,harmony and peace is mine.
Suffer, pain is her's
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!