Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan érdemes kapcsolatokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érdemes kapcsolatokat keresni siketként?

Figyelt kérdés
Ha tegyük fel lenne egy olyan ember, aki a betegségét leszámítva teljesen bejönne nektek, akkor hol/milyen módon látnátok a legjobbnak az ismerkedést? Nyilván a bulik kiesnek. A környezetben (iskola/munkahely stb) felbukkanó emberekre várni nem túl jó. Társkereső chat-ok szerintetek jó lenne?
2016. febr. 7. 16:55
1 2 3
 1/29 opened paradise ***** válasza:
100%

Nem ezen múlna.

De szerintem társkeresőn jobb ha előre leírod:/

2016. febr. 7. 17:07
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Őszinte leszek. Ha siket vagy, biztos van valami közösség, ahol hasonló emberekkel lehet ismerkedni. Társkereső is jó, csak ne titkold el. Őszintén kívánom, hogy találj valakit, aki illik hozzád.
2016. febr. 7. 17:12
 3/29 A kérdező kommentje:
Az oké, hogy nem ezen múlna, ha már találkoztunk. Csak kérdés, milyen módon tudnánk találkozni.
2016. febr. 7. 17:12
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az emberek alapvetően azért zárkóznak el ez elöl, mert nem tudják, hogyan bánjanak a siket emberekkel. Végül is ez nem egy fertőző betegség. Csak több időt kell hagyni az ismerkedésre.
2016. febr. 7. 18:00
 5/29 anonim ***** válasza:
49%

haaat...en is ilyesmin gondolkoztam egy ideje.

en sem hallok. lehet a chet a legjobb.

ha megismernek eloszor eloben semmi eselyed nincs, de ha elotte beszelgettek a cheten, megismeritek egymast, akor total maskepp neznek rad.

2016. febr. 7. 18:00
 6/29 anonim ***** válasza:
49%
Én hallok, és zenélek, tehát sikettel nem jönnék ki, de volt kapcsolatom "egészséges" emberként enyhe mozgássérülttel.
2016. febr. 7. 18:07
 7/29 anonim ***** válasza:
Hogyan lehet kommunikálni egy sikettel?
2016. febr. 7. 18:18
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
Kézjelekkel vagy leolvassa a szádról.
2016. febr. 7. 18:24
 9/29 A kérdező kommentje:
Vagy ha egyik sem jöhet szóba, akkor írásban.
2016. febr. 7. 18:26
 10/29 anonim ***** válasza:

És én hogyan értsem meg, hogy mit akar?

Akkor egy sikettel való kapcsolatban azért problémák lehetnek a kommunikációban. Kinek lenne ideje mindig írásban kommunikálni?

2016. febr. 7. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!