Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érdemes kapcsolatokat keresni siketként?
Figyelt kérdés
Ha tegyük fel lenne egy olyan ember, aki a betegségét leszámítva teljesen bejönne nektek, akkor hol/milyen módon látnátok a legjobbnak az ismerkedést? Nyilván a bulik kiesnek. A környezetben (iskola/munkahely stb) felbukkanó emberekre várni nem túl jó. Társkereső chat-ok szerintetek jó lenne?2016. febr. 7. 16:55
1/29 opened paradise válasza:
Nem ezen múlna.
De szerintem társkeresőn jobb ha előre leírod:/
2/29 anonim válasza:
Őszinte leszek. Ha siket vagy, biztos van valami közösség, ahol hasonló emberekkel lehet ismerkedni. Társkereső is jó, csak ne titkold el. Őszintén kívánom, hogy találj valakit, aki illik hozzád.
3/29 A kérdező kommentje:
Az oké, hogy nem ezen múlna, ha már találkoztunk. Csak kérdés, milyen módon tudnánk találkozni.
2016. febr. 7. 17:12
4/29 anonim válasza:
Szerintem az emberek alapvetően azért zárkóznak el ez elöl, mert nem tudják, hogyan bánjanak a siket emberekkel. Végül is ez nem egy fertőző betegség. Csak több időt kell hagyni az ismerkedésre.
5/29 anonim válasza:
haaat...en is ilyesmin gondolkoztam egy ideje.
en sem hallok. lehet a chet a legjobb.
ha megismernek eloszor eloben semmi eselyed nincs, de ha elotte beszelgettek a cheten, megismeritek egymast, akor total maskepp neznek rad.
6/29 anonim válasza:
Én hallok, és zenélek, tehát sikettel nem jönnék ki, de volt kapcsolatom "egészséges" emberként enyhe mozgássérülttel.
7/29 anonim válasza:
Hogyan lehet kommunikálni egy sikettel?
8/29 anonim válasza:
Kézjelekkel vagy leolvassa a szádról.
9/29 A kérdező kommentje:
Vagy ha egyik sem jöhet szóba, akkor írásban.
2016. febr. 7. 18:26
10/29 anonim válasza:
És én hogyan értsem meg, hogy mit akar?
Akkor egy sikettel való kapcsolatban azért problémák lehetnek a kommunikációban. Kinek lenne ideje mindig írásban kommunikálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!