Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan érdemes kapcsolatokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érdemes kapcsolatokat keresni siketként?

Figyelt kérdés
Ha tegyük fel lenne egy olyan ember, aki a betegségét leszámítva teljesen bejönne nektek, akkor hol/milyen módon látnátok a legjobbnak az ismerkedést? Nyilván a bulik kiesnek. A környezetben (iskola/munkahely stb) felbukkanó emberekre várni nem túl jó. Társkereső chat-ok szerintetek jó lenne?
2016. febr. 7. 16:55
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Nyilván ha már ott tartanánk, a másik fél is meg tudja tanulni a jelnyelvet, nem kéne állandóan írásban beszélni. Az igaz, hogy a randizási időszakban kimaradna a beszélgetések egy része, de hát igazából nincs is rá szükség.
2016. febr. 7. 18:34
 12/29 anonim ***** válasza:

Hogyhogy nincs rá szükség? Csak arra van szükség az ismerkedési időszakban, te el vagy tévedve. És ha a másik nem tudja vagy nem akarja megtanulni a jelnyelvet? Nekem például van igényem nagy beszélgetésekre, nem tudnám azt kézjelekkel elképzelni.

Társkereső vagy fórumok a legjobb hely az ismerkedésre szerintem, vagy olyan rendezvények, események, ahol siketekkel is találkozhatsz.

2016. febr. 7. 18:41
 13/29 A kérdező kommentje:
Ez vagy te, persze hogy nem várom el mindenkitől, de úgy kezdtem, hogy tegyük fel, valakinek megfelelnek ezek a dolgok... Ha nem akarja megtanulni, hát akkor keressen mást, a kapcsolat pont abból áll, hogy foglalkozunk egymással, tetszik, amit és ahogy csinálunk. Nem azt mondtam, hogy nem kell beszélgetni, csak éppen nem mindenki vevő az irdatlan sok fecsegésre, mert ő is csendesebb típus. De ne erről beszéljünk. Internetes beszélgetésen kívül van más ötletetek?
2016. febr. 7. 18:46
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

És te mit tudsz nyújtani azért cserébe, hogy a másik fél mennyit invesztál a kapcsolatba, megtanulja a jelnyelvet, alkalmazkodik az életstílusodhoz?

Rendezvények siketeknek? Vagy mindenképp halló társat szeretnél?

2016. febr. 7. 18:47
 15/29 A kérdező kommentje:
Nekem nem számít, a másik fél hall-e, vagy sem.
2016. febr. 7. 18:50
 16/29 anonim ***** válasza:

De a kérdésre nem válaszoltál. Elég különlegesnek kell lenni ahhoz, hogy az ember vállaljon a másikért ilyen áldozatot.

Sport, hobbi tevékenységek, önkéntesség, munkahely, kiállítás, múzeum, társkereső honlapok, szervezetek, közösségek siketeknek és hallóknak. Ilyen helyeken tudsz ismerkedni. De ha most és azonnal, akkor legegyszerűbben neten.

2016. febr. 7. 18:55
 17/29 opened paradise ***** válasza:

Én régóta meg akartam tanulni,de ezt már írtam egy hasonló kérdésben.

Viszont azt nem tudom mi lenne a program.

Ha szájról olvas,kajálni nem vinném.

Mozi szintén nem jó.

Persze van még egy tonna lehetőség,csak nem akarnék bunkó lenni,se azzal,hogy nem figyelek oda rá,se azzal,hogy túlságosan azt teszem.

2016. febr. 7. 19:39
 18/29 A kérdező kommentje:

Most mit akarsz, mondjak le a párkapcsolatról, adjam fel az egészet,és éljek remete módra, csak mert kicsit nehézkes? Tudtommal a legtöbb párkapcsolatban adódnak nehézségek... A jelnyelv megtanulását (már ha még nem ismeri) nem tartanám annyira nagydolognak. Ismerek olyan halló embereket is, akik kíváncsiságból tanulták meg. Nem utolsó sorban munkalehetőség is, mert kevés a jelnyelvi tolmács. Azt meg majd, hogy én mit tennék meg másért, meglátjuk azután, hogy tudom, a másik fél mire vágyik. De nyilván nem lenne egyoldalú a támogatás.

Tudom, hogy nem mindenki ilyen, vagy ha még nem is létezik ilyen, próbálkozni akkor se árt.

2016. febr. 7. 19:40
 19/29 anonim ***** válasza:
66%

te kerdezo..lany vagy v fiu?

gondolom fiu. elegge komolytalanak veszed ezt, majd megtanuljak a jelnyelvet miatad?

en nem hallok rendesen, de perfekt beszelek meg fulhalgatoval meghalom a masikat es akkor is nagy gondok vannak az emberekkel. volt paromal is, a hallasom miat.

egy kapcs, alkalmazkodni kell a masikhoz, ha te elverod hogy tanuljonak miatad, ahor neked is kell tenned valamit h konnyitsd a parod eletet.

senki az eg vilagon nem fog valamit tenni neked csak azert mert nem hallasz.

2016. febr. 7. 19:46
 20/29 anonim ***** válasza:
Erre gondoltam. Nem mondtam, hogy mondj le a kapcsolatról, felsoroltam számos helyet, ahol ismerkedhetsz.
2016. febr. 7. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!