Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Tényleg ilyen sok férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen sok férfi szakítás után?

Figyelt kérdés

Fenntartják a jóviszonyt egy kis szex reményében.

itt is volt egy kérdés,hogy a kerdezőt megöleli az ex stb,tényleg van ilyen?

Ti csináltátok?

2016. nov. 5. 16:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
22%

Szakítás után? Mi? Mi ez a szánalmas dolog? :D

Szakítás az abból áll nálam, hogy kirakom a szűrét, ajtó kilincs és takarodsz. Nem, majd még vissza fekszik az ágyamba. Fekszik majd más. :)

2016. nov. 5. 16:15
 2/12 A kérdező kommentje:
És ha a csaj szakított?
2016. nov. 5. 16:16
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Mind két nemnél van ilyen. Nem egy, nem két párról tudok, szakítottak és utána még meg akarták beszélni, mi is volt a baj. Majd minden ilyen megbeszélés, szexel ért véget.
2016. nov. 5. 16:18
 4/12 A kérdező kommentje:

3 de ez mire jó?

Folytatást nem akart senki?

2016. nov. 5. 16:20
 5/12 anonim ***** válasza:
94%
Inkább abban reményében, hogy hátha kibékültök, de alapvetően meg kalap kabát, nem lehet úgy túllenni valakin, hogy közel maradsz hozzá, meg véletlenszerűen megkér, hogy nézd már meg, hogy morzsás lett-e a feneke, amitől még nyomorultabban érzed magad.
 6/12 anonim ***** válasza:
67%
Nálam nem szoktak szakítani a csajok. Akivel nem vagyok egy hullámhosszon, azzal nem erőltetem amúgy sem. Ha meg évek óta együtt vagyunk, akkor én még mindig tudok nyújtani új dolgokat is, amire sok férfi képtelen körülöttem.
 7/12 anonim ***** válasza:
91%
Én nem nem és nem. Én ha valakivel azután is fenttartom a jóviszont, az azért van mert hiányzik, és még szeretem.
2016. nov. 5. 16:30
 8/12 anonim ***** válasza:
Olyan mint szeretőt tartani. Szex csodàs gerjed rád te rá. De kapcsolat alatt kiderűlt lehetetlen együttélni vele. Pl te falusi gazdàlkodó ő nagyvárosi lány. Kamionos/kűlföldön dolgozik valaki a kapcsolatból...
2016. nov. 5. 16:36
 9/12 anonim ***** válasza:
94%
Igen, mert épp nincs új pna a láthatáron, akkor ha tudják ha az ex még szereti őket akkor bepróbálkoznak egy kis szex reményében. Mondjuk akiben van gerinc, az nem szórakozik így a másikkal miután kidobta...
2016. nov. 5. 17:10
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én szeretek minden kapcsolatot megszakítani az exekkel.
2016. nov. 5. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!