Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitottam a barátommal, mert visszajárogatott az exéhez. Szerintetek jól tettem? 28L
Micsoda egy suny duma ez: "azzal indokolta, hogy amég nem teljesen stabil a mi kettőnk kapcsolata, addig fenntartja a másik lányt is."
És még buta is, hát pont ezért nem lett stabil a kapcsolatotok...
Lapát, persze.
Nagyon jól tetted! :)
Erősnek kell tenned, én jól tudom, hogy ilyenkor nem könnyű, mert könyörög meg ígérget, de hasonló történt velem is.
Kiderült, hogy a kedves párom titokban az exével chatel, flörtöl, találkozgat, engem kibeszélnek. Rettentő dühös lettem és azonnal dobtam a férget. A szívem majd megszakadt, de az önbecsülésem legalább nem sérült.
Én előre tekintek, ő meg ragadjon meg a sz@r múltjában, mert hogy azzal a csajjal nem működött neki (csalták egymást). Megérdemlik egymást, meg én is egy jobbat. :)
Persze, vádaskodik, mert annyi gerinc sincs benne, hogy beismerje, hogy hibázott. Rád akarja kenni azt is, amit ő b!szott el. Aljas manipulatív próbáálkozás.
A könyörgés nem jött be, így taktikát váltott és most téged hibáztat, hátha...
Ne dőlj be neki!
Maradj erős, megéri. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!