Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi volt a legrosszabb szakítása? Meséljetek .
Szerintem nekem lehet,hogy ma lesz majd . :) majd utana nyilatkozok.:D
de eddig nem volt csunya elvalasom.
Első, milyen boldog vagy. :D
Egyszer elég csúnya szavakkal penderítettek ki, de hát istenem, meg is érdemeltem (mással csókolóztam).
Nem kedves masodik,az eros tulzas.:D de hat nem maradok ott ahol nem kellek.
de maradok optimista. Majd lesz olyan akivel mukodni fog.
Nekem kb 1 hónapja volt, azóta megy a huzavona. Borzasztó, mert szánalmas, aljas húzásai vannak ellenem, hihetetlen, hogy akit eddig szeretett, azzal most milyen szemét. Minden férfi ilyen amikor már szakításra kerül a sor??
Nyilván mindig kettőn áll a vásár, arra sosem tér ki, hogy gépfüggő, hogy több időt tölt a számítógépével mint a barátnőjével. És csodálkozik, hogy már nem kívántam és el akartam hagyni. Mindegy, hosszú.
Ez is elég csúnya szakítás. Komoly lejárató kampány folyik ellenem, elzárta az utat a terveim megvalósításában, a legtöbb ismerős elzárkózott. Nagyon gáz. A kapcsolat eleje anno nem volt rossz, de a vége.... Hihetetlen, hogy milyen bosszút kell állni...
N 27
Volt egy elmebeteg akit nem tudtam levakarni... utánam jött a suliba, a melóhelyemre, a bulikba. Aztán amikor nem akartam hazamenni vele ès elküldtem, akkor lefejelt.
Vagy 20x mondtam, hogy kopjon le, lehetetlen volt megszabadulni tőle. Volt, hogy este a kapu előtt állt rózsával. Akkor ráengedtem a kutyát, utána nem jött fel, de mèg hónapokig zaklatott telefonon, aztán a barátaim megtalálták. :D
De szerintem a mai napig zaklatna ha nem költözött volna le vidèkre, azzal a pasival nagyon nem stimmelt valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!