Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek jogosan tettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan tettem vagy ezzel túllőttem a célon?

Figyelt kérdés

Párommal 3 éve vagyunk együtt. Minden jól működött. Nem hanyagoltam el semmilyen téren.

Eddig úgy éreztem tökéletes az összhang köztünk.

Tudni kell rólam, hogy nagyon nehezen bízok meg valakiben. Ezt ő is nagyon jól tudja. A kapcsolatunk legelején megmondtam neki, hogy nagyon sok mindent tolerálok, megbocsátok kivéve a megcsalást.Azt is mondtam neki, hogyha ne adj' isten felbukkana az életünkben egy felesleges 3. személy akkor azt mondjuk el egymásnak.

Nemrég megtudtam,hogy megcsalt az egyik munkatársával. Rákérdeztem és nem tagadta. Könyörgött, hogy "bocsássak meg neki, csak egy botlás volt, helyre fogja hozni."

Akkorát csalódtam benne mint eddig senki másban. Tudta,hogy a megcsalás érzékeny téma nálam mégis megtette.

A dühtől nem tudtam ésszerűen gondolkozni. Csak az járt a fejemben, hogy miért tette ezt ha szeret?? Látszólag megbocsatottam neki de ez nem volt igaz.

Van egy ismerősöm. Köztudott,hogy vonzódik hozzám. Sose tagadta. Kismilliószor bepróbálkozott már nálam de mindig elutasítottam.

Szégyellem bevallani de fájdalmat akartam okozni a páromnak. Érezze nekem mennyire fáj.

Ezt a bizonyos ismerősöm áthívtam magunkhoz direkt akkora mire párom haza szokott érni a munkából.

Természetesen ismerősöm nem tiltakozott. Át is jött. Lefeküdtem vele.

Már öltözni kezdtünk mire hazaért párom.

Amikor megláttam a kétségbeesett arcát ami olyan volt amilyen az enyém volt nem is olyan rég miatta, úgy éreztem elégtételt tettem. Könnyezve mondta, hogy ezt nem gondolta volna rólam.

Osszepakoltam a cuccomat és visszaköltöztem a saját albérletembe.

Így visszagondolva elég gyerekes voltam. De legalább könnyebben teszem túl magam ezen az egészen.

A kapcsolatunk a megcsalása miatt úgyse működött volna. Nem tudtam volna újra bízni benne.

2016. szept. 3. 08:22
1 2 3 4 5
 41/45 Noren1989 ***** válasza:
Nem állítottam semmi ilyet. De hasonló helyzetekben a bosszú csak ideiglenes megoldás. Hidd el, hogy voltam a helyzetedben. Nem tettem mást, mint fölébemagasodtam a megcsaló félnek. Ő azóta is elhallgatja mások elől a dolgot, és még én vagyok a g_ci, hogy megváltam tőle. Nem oktattalak ki egy szóval sem, csak felhívtam a figyelmedet egy életvezetési problémádra.
2016. szept. 3. 12:43
 42/45 anonim ***** válasza:

Én hasonlót nem tudtam tenni mikor az exfeleségem megcsalt, nem volt jelentkező :) Mondjuk nem is láttam hogy az lenne a megoldás, de valahogy mégis azt mondom megérdemelte volna, úgy ahogy a te párod is.

Nekem is kényes dolog a megcsalás, ha egyszer eljátsza valaki onnantól vége.

2016. szept. 3. 12:45
 43/45 anonim ***** válasza:
57%

Jol tetted.

N

2016. szept. 3. 15:50
 44/45 anonim ***** válasza:
Így most már ő sem fog bánkódni miattad :-)
2016. szept. 4. 03:41
 45/45 A kérdező kommentje:

44#

Na látod! Mindketten jól jártunk!

2016. szept. 4. 07:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!