Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan tettem vagy ezzel túllőttem a célon?
Párommal 3 éve vagyunk együtt. Minden jól működött. Nem hanyagoltam el semmilyen téren.
Eddig úgy éreztem tökéletes az összhang köztünk.
Tudni kell rólam, hogy nagyon nehezen bízok meg valakiben. Ezt ő is nagyon jól tudja. A kapcsolatunk legelején megmondtam neki, hogy nagyon sok mindent tolerálok, megbocsátok kivéve a megcsalást.Azt is mondtam neki, hogyha ne adj' isten felbukkana az életünkben egy felesleges 3. személy akkor azt mondjuk el egymásnak.
Nemrég megtudtam,hogy megcsalt az egyik munkatársával. Rákérdeztem és nem tagadta. Könyörgött, hogy "bocsássak meg neki, csak egy botlás volt, helyre fogja hozni."
Akkorát csalódtam benne mint eddig senki másban. Tudta,hogy a megcsalás érzékeny téma nálam mégis megtette.
A dühtől nem tudtam ésszerűen gondolkozni. Csak az járt a fejemben, hogy miért tette ezt ha szeret?? Látszólag megbocsatottam neki de ez nem volt igaz.
Van egy ismerősöm. Köztudott,hogy vonzódik hozzám. Sose tagadta. Kismilliószor bepróbálkozott már nálam de mindig elutasítottam.
Szégyellem bevallani de fájdalmat akartam okozni a páromnak. Érezze nekem mennyire fáj.
Ezt a bizonyos ismerősöm áthívtam magunkhoz direkt akkora mire párom haza szokott érni a munkából.
Természetesen ismerősöm nem tiltakozott. Át is jött. Lefeküdtem vele.
Már öltözni kezdtünk mire hazaért párom.
Amikor megláttam a kétségbeesett arcát ami olyan volt amilyen az enyém volt nem is olyan rég miatta, úgy éreztem elégtételt tettem. Könnyezve mondta, hogy ezt nem gondolta volna rólam.
Osszepakoltam a cuccomat és visszaköltöztem a saját albérletembe.
Így visszagondolva elég gyerekes voltam. De legalább könnyebben teszem túl magam ezen az egészen.
A kapcsolatunk a megcsalása miatt úgyse működött volna. Nem tudtam volna újra bízni benne.
Van egy olyan mondás, miszerint "Amitől a legjobban félsz, az már meg is történt."
És általában igaz is, hogy amit nagyon szeretnénk az életben elkerülni, azt is bevonzzuk, mert kapcsolatban állunk ezzel a negatív érzéssel vagy félelemmel.
Én nem a megcsalástól, hanem a behatároltságtól tartottam, és meg is kaptam.
Próbáld meg ezt a félelmedet körbejárni és átalakítani ezt az érzést magadban. Persze normális valamilyen szinten, senki sem akarja, hogy megcsalják, de akinél ez hatványozottan jelentkezik, annak muszáj ezzel a témával belülről foglalkoznia.
"A volt párod szemébe így teis csak egy......"
Nem érdekel mi vagyok a szemében.
Az ő véleménye azóta nem számít amióta átvert. Én megbíztam benne, szerettem, próbáltam neki mindent megadni amit csak egy nő adhat egy férfinak. Nem hanyagoltam el magam.A szexuális életünk is nagyon jó volt.
Csak nem tudott uralkodni a farkán. Ezt ő rontotta el. Nem én.
Rosszul gondolod. Nem terveztem a masik pasival lefekudni a párom mellett. De ő se nézte az én érdekeim.
Ha igazán szeretett volna akkor ezt nem tette volna velem. Bezzeg az fájt neki amikor visszanyalt a fagyi. Az már nem volt olyan kellemes.
Lehet, hogy ribis volt tőlem de ha ő megtehette hát akkor én is.
A következő kapcsolataimban sem szándékozom megcsalni a másikat de ugyanezt joggal elvárom.
Elég indiszkrét vagy.
25 vagyok.
"Így meg röhög magában, hogy milyen, bárki által használható rongy vagy."
Hol érdekel ez engem?
Azért a bárki által használható rongy jelző nem találó.
Egy kezemen meg tudom mutatni hány férfival voltam eddig. Ezt ő is tudja.
Ezzel megmutattad, hogy mennyit ér neked a saját tested.
Egy görény miatt képes voltál odadobni egy ismeretlennek, tehát az ára: nulla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!