Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek jogosan tettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan tettem vagy ezzel túllőttem a célon?

Figyelt kérdés

Párommal 3 éve vagyunk együtt. Minden jól működött. Nem hanyagoltam el semmilyen téren.

Eddig úgy éreztem tökéletes az összhang köztünk.

Tudni kell rólam, hogy nagyon nehezen bízok meg valakiben. Ezt ő is nagyon jól tudja. A kapcsolatunk legelején megmondtam neki, hogy nagyon sok mindent tolerálok, megbocsátok kivéve a megcsalást.Azt is mondtam neki, hogyha ne adj' isten felbukkana az életünkben egy felesleges 3. személy akkor azt mondjuk el egymásnak.

Nemrég megtudtam,hogy megcsalt az egyik munkatársával. Rákérdeztem és nem tagadta. Könyörgött, hogy "bocsássak meg neki, csak egy botlás volt, helyre fogja hozni."

Akkorát csalódtam benne mint eddig senki másban. Tudta,hogy a megcsalás érzékeny téma nálam mégis megtette.

A dühtől nem tudtam ésszerűen gondolkozni. Csak az járt a fejemben, hogy miért tette ezt ha szeret?? Látszólag megbocsatottam neki de ez nem volt igaz.

Van egy ismerősöm. Köztudott,hogy vonzódik hozzám. Sose tagadta. Kismilliószor bepróbálkozott már nálam de mindig elutasítottam.

Szégyellem bevallani de fájdalmat akartam okozni a páromnak. Érezze nekem mennyire fáj.

Ezt a bizonyos ismerősöm áthívtam magunkhoz direkt akkora mire párom haza szokott érni a munkából.

Természetesen ismerősöm nem tiltakozott. Át is jött. Lefeküdtem vele.

Már öltözni kezdtünk mire hazaért párom.

Amikor megláttam a kétségbeesett arcát ami olyan volt amilyen az enyém volt nem is olyan rég miatta, úgy éreztem elégtételt tettem. Könnyezve mondta, hogy ezt nem gondolta volna rólam.

Osszepakoltam a cuccomat és visszaköltöztem a saját albérletembe.

Így visszagondolva elég gyerekes voltam. De legalább könnyebben teszem túl magam ezen az egészen.

A kapcsolatunk a megcsalása miatt úgyse működött volna. Nem tudtam volna újra bízni benne.

2016. szept. 3. 08:22
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:
Nem ismeretlen volt!
2016. szept. 3. 11:50
 32/45 Noren1989 ***** válasza:
Bocsi, csak érdekelt. Mert láttam ilyet 20 éves nővel is, na de 25 XDDDDD
2016. szept. 3. 11:51
 33/45 A kérdező kommentje:

Noren:

Az "xd"-zésből az jött le a te életkorod sem túl magas. Felesleges itt "xd"-zni.

2016. szept. 3. 11:54
 34/45 anonim ***** válasza:
30%
Én megérem a kérdezőt. Egyébként meg teljesen hidegen hagyna engem is ebben a szituban, hogy ki mit gondol. A többi férfi a városban azt hiszi, hogy "rongy" vagyok és értéktelen? Szerintetek ez hol izgatna egy olyan nőt, akit most cseszett át a szerelme? Ez a bosszú saját magáról szólt, nem a srácról és nem a többi férfiról. Ezek mind mellékszereplők voltak. Ezért is, teljesen jogos volt.
2016. szept. 3. 11:56
 35/45 anonim ***** válasza:

Ja mert beszélgettetek már korábban, akkor nem ismeretlen?

Tök mindegy, mert nem érzel iránta semmit, ez lejön abból, ahogy írsz róla. Még csak nem is élvezted a dolgot, abból ítélve, ahogy írsz róla. Ismételni se akarsz, ez is biztos azért van, mert olyan fantasztikus volt, összejönni se akarsz vele, szóval ennyi. Neki jó volt, ennyi.

Tehát érzelmek nélkül odadobtad magad, holott előtte büszke voltál arra, hogy kevés emberrel voltál, ráadásul egy olyan férfi miatt, aki átvert, szóval abszolút nem érte meg a dolog.

Csak arra volt jó az egész, hogy megalázd magad.

Évek múlva, mikor az a férfi, aki megcsalt, semmit se fog jelenteni, arra fogsz gondolni, hogy ezt nem kellett volna. Persze gyárthatsz köré ideológiát, lehet szépíteni a dolgot, de attól most még lenulláztad magad...

2016. szept. 3. 11:57
 36/45 A kérdező kommentje:

"Persze gyárthatsz köré ideológiát, lehet szépíteni a dolgot, de attól most még lenulláztad magad..."

Nem szépítem a dolgot.

Mégha le is nulláztam magam...jelen pillanatban ez érdekel a legkevésbé.

Pláne az, hogy masok szerint most ri*c vagyok.

Kit érdekel, hogy nem élveztem az illetővel a szexet amikor láthattam a párom könnyezni a saját hülyesége miatt! Ez nekem megérte. Nem fáj annyira.

2016. szept. 3. 12:06
 37/45 Noren1989 ***** válasza:
40%

Kicsivirág. Ez számomra vicces. Emiatt van az xd. Idősebb vagyok nálad, ne aggódj. Nos, nem ez lesz a fura, hogy ez most milyen jólesett, hanem mikor jönnek a pletykák a környezetedből is, és nem fogod érteni, hogy miért néz rád mindenki úgy, hogy...b_dös qrva, nézd, ő megcsalta.

Sajnálom, ha a te lelked ettől elégedett, hidd el, hogy nem fog sokáig tartani ez az érzés. Élvezd ki!

2016. szept. 3. 12:11
 38/45 A kérdező kommentje:

"Nos, nem ez lesz a fura, hogy ez most milyen jólesett, hanem mikor jönnek a pletykák a környezetedből is, és nem fogod érteni, hogy miért néz rád mindenki úgy, hogy...b_dös qrva, nézd, ő megcsalta."

Milyen jó, hogy masok véleményére nem sokat adok.

2016. szept. 3. 12:17
 39/45 Noren1989 ***** válasza:
45%
Ehhez képest itt kérdezgeted, hogy helyesen tetted-e. Ez csak számomra paradoxon?
2016. szept. 3. 12:26
 40/45 A kérdező kommentje:

Jól van, kösz. Elég az erkölcsi kioktatásból! Nem vagyok rá kívàncsi.

Mindenki azt csinál a testével, az eletevel amit akar! Nem kérek további kioktatást!

Nem a te bajod lesz ha leku**znak engem!

Jóhogynem már azt írod, hogy jól tette a volt párom, hogy megcsalt! Persze mert ő megteheti! Az nem szàmít! De ha egy nő teszi meg(ilyen esetben) akkor már egyből k_va!

2016. szept. 3. 12:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!